KEBA NE MOŽE OČIMA DA VIDI SEVERINU: Pevač pobegao zbog pitanja o BIVŠOJ SNAJKI, a onda je otkrio kako mu se sin Igor oseća! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.12.2021

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Kojić Keba nije želeo da odgovara na pitanja o bivšoj snajki Severini, pa je odlučio da pobegne glavom bez obzira.

KEBA NE MOŽE OČIMA DA VIDI SEVERINU: Pevač pobegao zbog pitanja o BIVŠOJ SNAJKI, a onda je otkrio kako mu se sin Igor oseća! (VIDEO)

Foto: E-Stock

 

 

Pevač Dragan Kojić Keba bio je na snimanju Pinkovog novogidšnjeg programa, a tom prilikom popričao je sa predstavnicima sedme sile. Naime, kao bruka pukla je vest da je Severina Kojić, Kebina bivša snajka prevarila njegovog sina Igora Kojića, a sada je bila idealna prilika da ga upitamo šta se to desilo. 

Republika

Foto: youtube.com/Tv Grand

Dragan Kojić Keba

 

Međutim, Keba nije želeo da priča o bivšoj snajki, šta više, na spomen njenog imena pevača je udarila kap, pa je pobegao odmah sa lica mesta. 

Dok smo razgovarali sa Kebom, upitali smo ga da li mu je žao što nije došlo do saradnje sa Severinom, jer su planirali zajednički duet, na šta je on burno odreagovao.  

Republika

Foto: instagram.com

Dragan Kojić Keba, Igor Kojić, Severina

 

- Pričamo o novoj duetskoj pesmi sa devojkom koja se zove Marina - rekao je Keba, a potom krenuo da beži od medija, međutim, zastao je kako bi odgovorio na pitanje kako mu je sin Igor. 

- Ne znam, ako vidite osmeh na mom licu, znate da je dobro! Svi su dobro! Mokar sam, ako se ja ovde osušim, odoše sinusi! 

Detaljnije u nastavku. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading