LJUBOMIR BANDOVIĆ KRIO GODINAMA DA JE RAZVEDEN: Bio sa SLIKARKOM u braku, a ovo je RAZLOG zašto su se RAZIŠLI!

Autor:

Zabava

14.12.2021

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubomir Bandović bio je u braku sa prelepom slikarkom Tatjanom, a sada je otkrio zašto je brak pukao.

LJUBOMIR BANDOVIĆ KRIO GODINAMA DA JE RAZVEDEN: Bio sa SLIKARKOM u braku, a ovo je RAZLOG zašto su se RAZIŠLI!

Foto: facebook.com

Ljubomir Bandović je jedan od najboljih i najtalentovanijih glumaca današnjice, što govore i mnogobrojne uloge koje je tumačio tokom godina. Čini nam se da Ljuba nema ni jednu manu, što potvrđuju i oni koji ga poznaju lično.

Glumac svoj privatni život drži za sebe, a pošto nerado govori o sebi tek je nedavno objavio da se rastao od bivše žene Tatjane Bandović.

‒ Moja žena već dugo nema problema sa mnom jer smo mi razvedeni sedam godina. Kroz razvod smo prošli normalno, kao svi normalni ljudi ‒ rekao je popularni glumac prilikom gostovanja u emisiji „Balkanskom ulicom“.

Republika

Foto: facebook.com

Tatjana Bandović

 

Ljuba i Tatjana su se venčali 2005. godine, a upoznali su se kod zajedničkih prijatelja. Tatjana završila Fakultet likovnih umetnosti, a po profesiji je slikarka.

Glumac nije mnogo pričao o svom privatnom životu, te je neretko pominjao i suprugu, ali kada je jeste spominjao govorio je o njoj u superlativu.

- Uz nju sam našao željeni mir - pričao je ranije glumac dok je hvalio njeno strpljenje i toleranciju koju poseduje, jer Ljuba skoro nikada nije bio kod kuće zbog poslovnih obaveza. 

Bračnom paru je najveća želja bila da dobiju dete, ali im se nije ostvarila.

‒ I Tanja i ja imamo četrdeset godina, ali lekari kažu da još postoje velike šanse da se ostvarimo kao roditelji. Na kraju krajeva, naš zdrav odnos prema tome kaže da ćemo u nekom momentu, ukoliko Tanja ne ostane u drugom stanju, spasiti neko dete koje nije imalo sreće da raste sa roditeljima. Ne zbog plemenitosti, već da ostvarimo svoju potrebu i poklonimo nekome život kakav dolikuje. Nije porodica krv ‒ napominjao je Bandović.

Međutim, kako se to nije dogodilo, bračni par se razveo tiho i bez skandala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Talenat

14.12.2021 12:33

Genijalni Ljuba! Dovoljno je samo da se pojavi da se svi od srca smejemo.