BIVŠI MUŽ LEPE LUKIĆ PROGOVORIO O DUGO ČUVANOJ TAJNI: Otkrio koji PEVAČ je bio ludo ZALJUBLJEN u Slađanu Milošević!

Autor:

Zabava

13.12.2021

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni rege pevač Edi Grant se tokom posete Beogradu ludo zaljubio u našu pevačicu Slađanu Milošević, a godinama kasnije je to rešio da otkrije Vladimir Perović.

BIVŠI MUŽ LEPE LUKIĆ PROGOVORIO O DUGO ČUVANOJ TAJNI: Otkrio koji PEVAČ je bio ludo ZALJUBLJEN u Slađanu Milošević!

Foto: youtube.com/pink.rs

Bivši muž Lepe Lukić, Vladimir Perović, otkrio je za Kurir.rs koja je to svetska rege zvezda bila ludo zaljubljena u Slađanu Milošević. Vladimir je bio jedan od organizatora koncerta Edi Granta 1985. godine koji se održao u hali Pionir, a sada je otkrio da se rege pevač tada zaljubio u našu pevačicu.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Slađana Milošević

 

- Bio sam suorganizator Edijevog koncerta u hali Pionir. On je zbog Slađane ostao pet dana duže u našoj zemlji. Nas dvoje smo se tada družili, ona je bila velika zvezda, mlada, atraktivna, lepa, imala je oko dvadeset i nešto godina. Uoči koncerta kažem ja njoj da idemo zajedno na taj spektakl. Naravno, pristala je. Stigli smo kod hale i došli do bekstejdža. Ona obukla mrežaste čarape, drikere, cela hala, kad ju je videla, okrenula se za njom. Stajali smo sa strane i Edi, kad je video Slađanu, zanemeo je od njene neobične lepote. Ona govori perfektno engleski, a Edi se debelo zatreskao u nju - priseća se Perović.

Republika

Foto: princtscreen

Edi Grant

 

Perović je zahvaljujući Slađani i tome što je Grant zbog nje produžio boravak, uspeo da dogovori največi hit Riblje Čorbe "Amsterdam" u kom i sam Edi učestvuje.

- Jedno veče je Edi došao u "Dugu", a tada su sa mnom bili Bora Đorđević i Oliver Mandić. Upoznali su se sa Edijem, Bora i on su se na prvu skapirali. Đorđević mu kaže da ima jednu novu pesmu, ali da je nije završio. Uspeli smo da ga nagovorimo da presluša pa smo otišli u studio. Posluša Edi tu pesmu i kaže: "Ne tako, nego ovako." Tonac usnimi kako pevaju i Bora objavi to na svojoj ploči. Nastao je pravi haos. Kad je izašla ploča, Edijevi menadžeri iz Amerike su tužili. Morali su da povuku ploču. Grant je otpevao celu strofu, tada nisu kod nas bila autorska prava kao u Americi. Tada je to bio neverovatan uspeh. Ne znam koliko je PGP platio odštetu i kako su to ispeglali, to je davno bilo - zaključuje Perović.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Slađana Milošević

 

Edi se u Beogradu ponovo našao u junu 2013. godine kao gost utakmice Partizana. Dobio je crno-beli dres sa brojem 10 i svojim imenom na leđima. Tada je Grant pričao samo o ljubavi prema Partizanu, a Slađanu i Boru Čorbu nije pominjao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading