OBDUKCIJSKI NALAZ POKAZUJE DA JE OVO UZROK SMRTI KIKE ĐUKIĆ: Porodica TRAGIČNO premuinule jutjuberke iznela saopštenje!

Autor:

Zabava

12.12.2021

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna jutjuberka Kristina Kika Đukić (21) oduzela je sebi život u noći između 8. i 9. decembra, nakon mučne borbe sa bulingom, vidom nasilja na društvenim mrežama.

OBDUKCIJSKI NALAZ POKAZUJE DA JE OVO UZROK SMRTI KIKE ĐUKIĆ: Porodica TRAGIČNO premuinule jutjuberke iznela saopštenje!

Foto: Instagram.com

Kika Đukić

Ekipa portala Republika.rs našla se na licu mesta ispred porodične kuće jutjuberke Kristine Kike Đurkić. Ispred porodične kuće zatekli smo Kikinu majku, Natašu Đukić, koja je ekskluzivno za naš portal Republika.rs pristala da da izjavu, koja će mnoge šokirati(detaljnije pogledajte OVDE).

Sada se na društvenim mrežama pojavilo saopštenje porodice preminule jutjuberke Kristine Kike Đukić:

Republika

Foto: Instagram.com

Saopštenje Kikine porodice

- Naše Kike više nema i to je nešto što na žalost ne možemo da promenimo. Ono što možemo da uradimo je da zamolimo medije, influensere, prijatelje i „neprijatelje" da prestanu sa nagađanjima o tome šta se desilo i šta je uzrok smrti. U izveštaju sa obdukcije stoji da je uzrok smrti NEPOZNAT. Na toksikološki nalaz se čeka i do 2 meseca, tako da pre toga necemo imati informacije o tome šta se tačno desilo - stoji u obaveštenju porodice Đukić koje se nastavlja:

- Time što nagađate i pričate o tome da se Kika ubila doveli ste do toga da mi ne možemo da sahranimo naše dete i sestru jer pop ne želi da održi opelo zbog informacija koje se šire u medijima. Uz ovaj izveštaj koji dostavljamo vama, patrijaršija će odobriti opelo, ali nažalost, molba se šalje poštanskim pismom i nece stići na vreme, odnosno do termina sahrane koji je u utorak 14.12. u 13h. Ovim povodom molimo sve ljude, medije i crkvu da dozvole da se na dostojanstven način oprostimo od Kike i sahranimo je prema običajima Srpske pravoslavne crkve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Znam sve

12.12.2021 18:01

Naša crkva pravoslavni vera ne drži opela samo ubicama to svi znaju vljda

Ljiljana miljković

13.12.2021 09:26

@Znam sve - Drži nažalost ubicama opeka ako sr "pokaju"

Darko

13.12.2021 16:19

@Ljiljana miljković - Ubicama da ali samoubicama ne.

Istina

13.12.2021 06:48

Kako radila tako i prošla

Odgovori 0 34