OTKRIVAMO ŠTA ČEKA NIŠLIJKU NAKON ŠTO JE ZOLI ŠTIKLOM IZBOLA GLAVU: Miljana Kulić u bolnici služi zatvorsku kaznu!

Autor: Melina Gvero

Zabava

09.12.2021

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Miljana Kulić diskvalifikovana iz "Zadruge 5" zbog toga što je štiklom povredila glavu bivšem partneru Lazaru Čoliću Zoli, ona bi mogla da završi u duševnoj bolnici na izdržavanju zatvorske kazne, koja joj, prema rečima advokata, preti po više osnova.

OTKRIVAMO ŠTA ČEKA NIŠLIJKU NAKON ŠTO JE ZOLI ŠTIKLOM IZBOLA GLAVU: Miljana Kulić u bolnici služi zatvorsku kaznu!

Foto: republika.rs/Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Kako Srpski telegraf i portal Republika.rs saznaje, s obzirom na to da se fizički napad desio u rijalitiju i da za sve postoje video-zapisi, u zavisnosti od toga kog stepena je povreda koju je nanela Zoli, kome je naknadno pretila i smrću, ali i njenih prethodnih prekršaja poznatih policiji, Kulićeva bi mogla da odgovara za nasilničko ponašanje, nanošenje telesnih povreda, te za pretnje. Međutim, kako se i sama poziva na psihičko stanje, advokat Barbara Bradajić kaže da bi, u slučaju da se dokaže da je psihički neuračunljiva, predviđene kazne za ponašanje služila u psihijatrijskoj ustanovi.

- Miljana Kulić bi mogla da odgovara po tri osnova: za pretnje, za nasilničko ponašanje i nanošenje lakih ili teških povreda, u zavisnosti šta je ustanovljeno pregledom. Za nasilničko ponašanje, prema Krivičnom zakoniku, predviđena je kazna zatvora do tri godine, dakle, nema donje granice - rekla je advokat Barbara Bradajić za Srpski Telegraf, te dodala:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zola nakon što ga je Miljana udarila

- Nakon što je policija izlazila na teren, to sad ide dalje na nadležno tužilaštvo, ono treba da utvrdi sve okolnosti slučaja. Ako se utvrdi, tokom postupka, da je bila u stanju neuračunljivosti u tom trenutku, onda bi mogla da dobije kaznu lečenja u duševnoj bolnici. Ako se bude dokazalo da je bila u stanju potpune neuračunljivosti, za takve osobe se ne izriču kazne zatvora kakve su propisane zakonom za konkretno krivično delo, već se takvo lice upućuje na obavezno lečenje u predviđenu ustanovu.

Podsećanja radi, zadrugari su ostali u šoku i strahu kada je, pre tri večeri, Miljana usred noći, na spavanju, izbola Lazara Čolića štiklom po glavi. Ona je sutradan izbačena iz Bele kuće, a Zola je odveden na pregled da bi se utvrdio stepen povreda koje mu je nanela.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

Marija: Moja ćerka je na lekovima!

 

Nakon što je Miljana prespavala u Beogradu na tajnoj lokaciji, konačno je juče ujutru stigla u roditeljsku kuću u Nišu. Po kontroverznu zadrugarku došao je porodični prijatelj. Stupili smo u kontakt s njenom majkom Marijom, koja je baš u tom trenutku hranila unuka Željka, ali je kratko za naš list prokomentarisala situaciju s ćerkom.

- Miljana je stigla, popila lek i zaspala. Sin joj se obradovao i ona njemu. Moja ćerka se veoma loše oseća posle svega - rekla je Marija za Srpski telegraf.

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

 Zola: Neću je tužiti, srećan sam što nisam ostao bez oka!

 

Lazar Čolić Zola, nakon incidenta s Miljanom Kulić, tvrdi da je neće goniti sudski jer je srećan što nije ostao bez oka.

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević odmah je podigao povređenog di-džeja, koji je, pored fizičke povrede na glavi, bio i vidno psihički poljuljan.

- Zola, kako si - glasilo je pitanje jednog od gledalaca koje mu je voditelj pročitao.

On je ustao, uzdahnuo, pa počeo da priča:

- Evo, dobro sam, drago mi je, na kraju krajeva, što nisam ostao bez oka. U svakom zlu ima nečeg dobrog. Nije moja mama rodila glavu da je jedna štikla uništi, ali mislim da ovo nisam zaslužio. Najgore mi je bilo što sam bio u snu, bukvalno sam spavao. Dobro sam, biću još bolje. Videli ste sve - rekao je Zola.

- Koju emociju u sebi držiš vezano za Miljanu - nastavio je s potpitanjima Milan.
- Žao mi je, svestan sam da je devojka totalno otišla i da neće izaći na pravi put i mislim da se neće izvući iz ovoga. Neću je goniti, nek joj sudi onaj koji treba da sudi. Nema potrebe da se neko oseća krivim, ja sam kriv za sve što mi se desilo, ali sam mogao i otprilike da očekujem nešto ovako s obzirom na moje postupke - rekao je Zola, koji nije krio da i on oseća deo krivice zbog toga što je Miljana psihički pukla.

- Ovo ti je za nauk da više nikada u ljubavi ne sklapaš ugovore zbog novca - dobacio mu je Mića na kraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kiki

10.12.2021 07:52

U zatvorskoj bolnici?