MEĐU PRVIMA SAZNAO ZA UŽASNU VEST: Baka Prase IZNEO DETALJE Kikine TRAGIČNE SMRTI, svi su mislili da su u sukobu, a ovo je ISTINA!

Autor:

Zabava

09.12.2021

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutjuberka Kristina Kika Đukić izvršila je samoubistvo u iznajmljenom stanu u centru Beograda, a sada se oglasio Baka Prase na svom Instagram profilu.

MEĐU PRVIMA SAZNAO ZA UŽASNU VEST: Baka Prase IZNEO DETALJE Kikine TRAGIČNE SMRTI, svi su mislili da su u sukobu, a ovo je ISTINA!

Foto: Instagram

On je istakao da zna kako i zbog čega se ubila Kika sa kojom je svojevremeno ratovao.

- Za ovo dešavanje sam saznao među prvima jer su njeni prijatelji mene zvali i rekli mi da će me javno podržati istinom o celom događaju, ali sam odbio jer ne želim da ja budem žrtva. Krivo mi je zbog toga što se desilo. Krivo mi je što nisam objavio da smo se pomirili i da smo postali prijatelji. Krivo mi je jer ljudi ne znaju razlog a upiru prstom. Ne daju mrtvima mir i poštovanje da ni skupili nekoliko lajkova, da bi ispunili svoju želju za osvetom i to na najružniji mogući način - napisao je Baka Prase i nastavio:

Republika

Foto: instagram.com/bakaprase

Baka Prase

- Ja neću biti taj koji će objaviti razlog i način njenog dela, koji su mi saopštili sinoć, da bih probao da "operem" svoje ime iz poštovanja prema njoj. Ako to bude razlog zbog kog će neko da me mrzi, to mi je skoroz ok - rekao je i dodao: 

Republika

Foto: instagram.com/bakaprase

Baka Prase

 - Moje saučešće njenin najbližima i da se u miru oproste od svog deteta je ono što najiskrenije želim.

Republika

Foto: instagram.com/bakaprase

Baka Prase

- Sve objave u vezi nje će biti uklonjene večeras jer ne želim da budem osoba koja će kvariti uspomenu na nju - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ZAvram

09.12.2021 23:39

Ментално и духовно зрела особа никада на себе не би дигла руку због увреда на мрежи. Зар је срећа само у томе да се "виси" на "мрежи"? И још су ти јутјубери, инфлуенсери ( ОД ТОГА чиме они и на кога утичу, језа хвата сваког добромислећег бића)... неписмени - до бола... Суноврат... сумрак, суровост, сулудост...