SMRT JE KRAJ SVEGA! Zorannah VAN SEBE zbog smrti jutjuberke, pa pokazala deo JEZIVIH poruka koje dobija svakodnevno: PREGAZIĆEMO TE KOLIMA, SMEĆE RASPALO! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.12.2021

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Jovanović Zorannah oglasila se po pitanju samoubistva mlade jutjuberke Kristine Kike Đukić.

SMRT JE KRAJ SVEGA! Zorannah VAN SEBE zbog smrti jutjuberke, pa pokazala deo JEZIVIH poruka koje dobija svakodnevno: PREGAZIĆEMO TE KOLIMA, SMEĆE RASPALO! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Jutjuberka i influenserka Kristina Kika Đukić izvršila je samoubistvo sinoć u stanu u Beogradu, a njena smrt potresla je čitavu javnost. Jedna od naših najpoznatijih influenserki Zorana Jovanović Zorannah oglasila se na svom Instagram profilu gde je apelovala na sve ljude sa problemima, te podelila poruke koje joj je Kika slala.

- Jedan mladi život je sinoć ugašen, da li zbog poruka koje je dobijala ili nečega drugog nikada nćemo znati. Ali umesto što nekoga vređate, pretite smrću, ulazite u njihovu intimu , nalazite mu mane i mrzite nekoga koga niti poznajete niti vas njegov zivot dotiče razmislite da li umesto da pokvarite nekome dan kako mozete da ga ulepšate. Nikada ne znate ko se sa kakvim demonima bori u sebi i da li to nešto što kažete i napišete u datom trenutku može da bude sitnica koja trigeruje nekoga da kaze '0e sad mi je dosta ne mogu više'' - počela je Zorana, koja je potom objavila niz uvredljivih poruka koje su joj slali:

Republika

Foto: www.instagram.com/zorannah

Zorana Jovanović Zorannah o Kiki Đukić

- ''Koliko si glupa osoba... Kako si se samo provalila sa onom izjavom i stvorila si toliki gnev kod mnogih ljudi.'', ''Ku*vo! Crkni!'' - samo su deo uvredljivih komentara koje je Zorana dobijala.

Republika

Foto: www.instagram.com/zorannah

Poruke koje je Zorana dobijala

- Izvršiti samoubistvo u 20 godina kada je ceo svet pred tobom je tragično, tužno i ne bi smelo da se dešava. Jer ono što tada ne znamo je da se za godinu, dve, tri i deset tih stvari koje nam tada deluje bezizlazno ni ne sećamo. Neke traume ostaju, ali vreme leči sve i samo se probudiš jedno jutro i ne pomisliš na to. MOLIM VAS ako iko od mojih pratioca ima bilo kakve probleme i misli u ovom pravcu da se obrate za pomoć i obećavam da će sve biti u redu. Ako nije uvek postoji drugo rešenje, ali smrt je kraj svega i odatle nema nazad - zaključila je Zoranah.

Republika

Foto: www.instagram.com/zorannah

Zorana Jovanović Zorannah Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading