BAKA PRASE NAKON TRAGEDIJE KOJA JE POGODILA SRBIJU! Jutjuber PROGOVORIO o Kikinom SAMOUBISTVU!

Autor:

Zabava

09.12.2021

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka Prase se oglasio nakon samoubistva jutjuberke Kristine Kike Đukić.

BAKA PRASE NAKON TRAGEDIJE KOJA JE POGODILA SRBIJU! Jutjuber PROGOVORIO o Kikinom SAMOUBISTVU!

Foto: Instagram

Javnost je pogodila vest o smrti jutjuberke i influenserke Kristine Kike Đukić koja je sinoć izvršila samoubistvo u stanu u centru Beograda, a za nesrećni slučaj mnogi krive jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, koji se sada oglasio za Kurir.

- Nemam komentar. Objasniću sve u svom klipu koji ću objaviti večeras - bio je kratak Baka Prase.

Republika

Foto: Instagram/kikax3, E-stock

Baka Prase o smrti Kristine Kike Đukić

Podsetimo, Baka i Kika su pre dve godine bili u žiži javnosti, a njihov slučaj stigao je i do Jutarnjeg programa, gde se uživo prenosila rasprava dvoje jutjubera. Naime, osam jutjubera je izbacila pesmu pod nazivom ''Drama'' izražavajući negodovanje zbog postupaka pojedinih kolega, a Baka Prase se nije složio sa njima. Ubrzo nakon toga Kika je objavila klip pod nazivom ''Fuj'' u kom se žalila na stanje jutjub scene i ponašanje svojih kolega sa interneta, naročito Bake Praseta

Baka je nakon toga upućivao brojne komentare na račun Kikinog izgleda i ponašanja, a sve je to uticalo i na to da Đukićeva počne sa estetskim korekcijama. Posle određenog vremena Kika i Baka Prase rešili su da prekinu sa svađom i prozivkama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Vlada

09.12.2021 19:00

Uhapsiti ga.

Odgovori 10 1