OVO JE UZROK SMRTI SRPSKE JUTJUBERKE? Kristina Đukić je izvršila SAMOUBISTVO, a policija pronašla TRAG koji je otkrio sve! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.12.2021

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je pronašla u iznajmljenoj stanu beživotno telo jutjuberke Kristine Kike Đukić, a sada je otkriveno šta se nalazilo pored njenog tela.

OVO JE UZROK SMRTI SRPSKE JUTJUBERKE? Kristina Đukić je izvršila SAMOUBISTVO, a policija pronašla TRAG koji je otkrio sve! (FOTO)

Foto: printscreen

Poznata srpska jutjuberka Kristina Kika Đukić izvršila je prošle noći samoubistvo i to u centru prestonice na Obilićevom vencu u stanu koji je na mesečnom nivou iznajmljivala. Naime, majka Nataša Đukić potvrdila je informaciju o ćerkinoj smrti, te se oprostila od nje potresnim rečima. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kika (@kikax3)

 

Inače, jutjuberka je izvršila samoubistvo u večernjim satima oko 23:40h, a ono što je policija ustanovila jeste da nema tragova nasilne smrti. Međutim, kako su mediji saznali, a preneo Kurir.rs i Pink.rs, pored beživotnog tela su pronađene tablete i opijati.

Kristinini prijatelji i kolege se opraštaju od nje, ali i apeluju na njihove pratioce da ne slede nikako njene korake, te se odazivaju na brojeve koje treba pozvati ukoliko imate crne misli. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading