OVO JE DEVOJKA KOJA JE SA RELJOM SNIMILA EKSPLICITNE SCENE: Evo koliko je starija od Popovića, razlika je VELIKA! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.12.2021

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Relja Popović snimio je eksplicitne scene sa Kamkom Tocinovskom zbog serije ,,Besa".

OVO JE DEVOJKA KOJA  JE SA RELJOM SNIMILA EKSPLICITNE SCENE: Evo koliko je starija od Popovića, razlika je VELIKA! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen

Druga sezona serije ,,Besa" dobila je pojačanje u vidu pevača i muzičara Relje Popovića, koji je već poznat po vanserijskom talentu za glumu. Relja se već oprobao u filmu ,,Parada", gde je glumio opakog huligana, a sada se ostvario u ulozi telohranitelja i narko*dilera. 

Na Jutjubu se pojavio snimak, odnosno trejeler za drugu sezonu serije ,,Besa", u kom se može primetiti scena Reljinog brutalnog intimnog odnosa sa koleginicom i glumicom Kamkom Tocinovski

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Relja Popović i Kamka Tocinovski

 

Ko je Kamka Tocinovski?

Makedonska glumica Kamka Tocinovska je rođena 27. juna 1979. godine, i dolazi iz Skoplja. Glumačku karijeru počinje 2000. godine, a završila je studije u rodnom Skoplju. U Makedoniji je poznata kao prirodna lepotica, pred kojom muškarci padaju, a čak je uspela da se ostvari u 19 filmova. 

Ono što je zanimljivo jeste da je Kamka od Popovića starija čak jednu deceniju, a očigledno da joj nije bio problem da snimi eksplicitne scene sa mlađim kolegom, koji se izvrsno pokazao u svojoj ulozi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading