PROCURIO VRELI SNIMAK RELJE POPOVIĆA: Pevač prevario Nikoliju sa glumicom, uhvaćeni u VRELOJ AKCIJI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.12.2021

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Relja Popović nedavno se ostvario u novom glumačkom iskustvu u seriji ,,Besa", a sada je otkriven detalj vrele akcije koji će sve šokirati.

PROCURIO VRELI SNIMAK RELJE POPOVIĆA: Pevač prevario Nikoliju sa glumicom, uhvaćeni u VRELOJ AKCIJI! (VIDEO)

Foto: youtube.com/TV Prva

Serija koja je svima privukla pažnju svakako je ,,Besa", a verni fanovi ove drame raduju se povratku druge sezone. Među likovima se u novoj sezoni pronašao i pevač i muzičar Relja Popović, koji se oporbao u eksplicitnim scenama. 

Naime, scene brutalne vrele akcija, u kojima je Relja glavni akter ćete uskoro imati priliku da vidite, a u scenama mu se pridružila i makedonska glumica Kamka Točinovski. Snimak njihovog intimnog odnosa nalazi se i u zvaničnom trejleru za novu sezonu pomenute serije. 

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Relja Popović i vrela akcija

 

Podsetimo, Relja je ranije pričao o ovom novom glumačkom ostvarenju, te je otkrio da on igra telohranitelja Luku Jovanovića, kriminalca i narko-dilera Luke Domca. 

Kako se vidi u trejleru, Ana, koja je od prvog trenutka bacila oko na Lukinog telohranitelja, konačno je uspela da zavede mlađeg frajera, sa kojim će, pored akcije i gužvanja posteljine, imati i ozbiljne razgovore.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading