SVAKI PUT KAD ČUJEM NJEGOVU PESMU JA ZAPLAČEM: Mina Kostić nakon pomena progovorila o Džeju i njegovoj porodici! (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.12.2021

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Kostić je bila jako bliska sa Džejom, te je nakon pomena za pripadnike sedme sile, jedva izustila par reči o legendarnoj muzičkoj zvezdi.

SVAKI PUT KAD ČUJEM NJEGOVU PESMU JA ZAPLAČEM: Mina Kostić nakon pomena progovorila o Džeju i njegovoj porodici! (VIDEO)

Foto: Republika

Legendarni pevač Džej Ramadanovski preminuo je pre godinu dana, a njegovi najbliži okupili su se na Novom groblju gde je održan pomen pevaču. Mina Kostić je bila jako bliska sa Džejom, te je nakon pomena za pripadnike sedme sile, jedva izustila par reči o legendarnoj muzičkoj zvezdi.

Mina se pojavila sva u crnini, a nakon pomena je za Republika.rs govorila o Džeju, kao i njegovoj porodici, a posebno o odnosu sa njegovom ćerkom Marijom, sa kojom je najbliža.

Foto: republika

Mina Kostić progovorila o Džeju

- Imam prelepe uspomene na njega, mi smo se puno družili, ali takođe i sarađivali. Teško je i svaki put kad čujem njegovu pesmu ja se zaplačem, teško mi je i kada treba da otpevam njegovu pesmu. U kontaku sam sa njegovom porodicom. Njegov osmeh,  i razdraganost mi odmah padnu napamet na pomen njega. Uvek će mi ostati u lepom sećanju i nikad ga neću zaboraviti. Kroz Mariju ja vidim Džeja, ona itekako liči na njega i po glasu, i po emociji sa kojom peva pesmu - istakla je Mina Klostić za Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading