OSVANULA MISTERIOZNA ČITULJA DŽEJU: Godinu dana nakon njegove smrti oglasila se ONA, a svi se pitaju ko je žena koja je objavila JEDNU REČ!? (FOTO)

Autor:

Zabava

04.12.2021

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Džej je preminuo 6. decembra 2020, a njegova porodica i prijatelji danas organizuju pomen na Novom groblju, prvu subotu uoči godišnjice, a danas je osvanula misteriozna ;itulja povodom njegove smrti.

OSVANULA MISTERIOZNA ČITULJA DŽEJU: Godinu dana nakon njegove smrti oglasila se ONA, a svi se pitaju ko je žena koja je objavila JEDNU REČ!? (FOTO)

Foto: printscreen/youtube

U subotu, 4. decembra obeležava se godinu dana od smrti Džeja Ramadanovskog, koji je preminuo od srca. Džej je preminuo 6. decembra 2020, a njegova porodica i prijatelji danas organizuju pomen na Novom groblju, prvu subotu uoči godišnjice.

Njegovi najbliži ni danas se ne mire sa gubitkom, a danas je osvanula i misteriozna čitulja povodom godišnjice smrti za Džeja. Naime, izvesna Mrva iz Podgorice dala je čitulju pevaču, a mnogi su se zapitali o kome je reč.

Foto: printscreen Novosti

Džejeva čitulja

"Sećanje", kratko je napisala.

Podsetimo, pevač je umro u 56. godini tako što mu je stalo srce. Džeja su reanimirali oko 14:30. Inače, Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu, međutim naposletku srce ga je ipak izdalo.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
mrv

04.12.2021 15:06

Kako možete biti sigurni da je Mrva žensko?

Alex

04.12.2021 16:35

Mrva je ugledni privatnik, veliki humanista i dobri komisija. Inace iz Nikšića zivi i radi u BG l, inace kum Aca Pejovica.