SNEKI IMA NAJSKUPLJE NOGE NA ESTRADI: Pevačica imala samo JEDNO da poruči!

Autor:

Zabava

03.12.2021

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Sneki Babić, iako dugo vremena nije obradovala fanove novom pesmom, nalazi načine da i dalje ostane bitna.

SNEKI IMA NAJSKUPLJE NOGE NA ESTRADI: Pevačica imala samo JEDNO da poruči!

Foto: Promo foto

Snežana Sneki Babić je i dalje aktuelna među publikom i u medijima, iako nije u skorije vreme izbacila novu pesmu.

Ja imam fantastičan odnos sa kolegama, a s obzirom na to da trajem preko trideset godina, to mi je veliki kompliment zato što sam jedan od retkih pevača na estradi koji ne zavisi od nove pesme i to je potvrda za sve što sam radila ovih decenija - ispričala je pevačica u jednoj emisiji.

 

 

Osim što ima pesme koje se generacijama pevaju, Sneki je poznata po tome što nije sujetna iako je u njenom svetu to najnormalnija stvar.

Svaki posao ima svoje breme, ali ja imam svoj mikrosvet. Interesuje me ono što ja radim da uradim maksimalno, dobro i profesionalno, a kako će to neko drugi prokomentarisati, pa... - jasna je bila pevačica.

 

Snežana se ne plaši da će je zameniti mlađe koleginice, jer će pevačica uvek biti poznata po dugim nogama a konkurencija se i dalje nije pojavila. Pevačica je na pitanje da li i dalje plaća osiguranje za najatraktivniji deo tela šaljivo odgovorila: 

Ah, šta ću, mora se.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading