PRIJOVIĆKA PRE PLASTIČNIH OPERACIJA NE LIČI NA SEBE: Procurila fotka koja je ŠOKIRALA javnost, evo šta je sve promenila! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.12.2021

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Prijović poznata je kao jedna od atraktivnijih estradnih umetnica, a evo kako je izgleda bez plastičnih operacija.

PRIJOVIĆKA PRE PLASTIČNIH OPERACIJA NE LIČI NA SEBE: Procurila fotka koja je ŠOKIRALA javnost, evo šta je sve promenila! (FOTO)

Foto: ST/Petar Divac

 

Pevačica Aleksandra Prijović jedna je od traženijih umetnika na našoj estradi, ali su mnogi zaboravili kako je ona izgledala ranije. Naime, ova atraktivna mama karijeru je počela u emisiji ,,Zvezde Granda", koje su joj kasnije donele ogromnu popularnost. 

 

 

Na početku njene muzičke karijere Prijovićeva na sebi nije korigovala ama baš ništa. Međutim, kako je vreme prolazilo, parice su joj se osladile, pa je honorare koje je dobijala od tezgi unovčila tako što je posećivala estetske klinike. 

 

 

Na Instagramu procurila je Aleksandrina fotografija koja je nastala još tokom takmičenja u muzičkom programu, a fanovi su pored stavili i njen sadašnji izgled. Očigledno je da je Prijovićeva radila dosta korekcija na sebi, od usana, jagodica, brade, vilice, pa sve do nosa, očiju i zuba

Republika

Foto: instagram.com

Aleksandra Prijović pre i posle operacija

Korisnici društvene mreže Instagram ostali su u šoku zbog pevačicine transformacije, koja joj se dogodila za samo nekoliko godina koje je provela na estradnom nebu. U komentarima se mogu naći Aleksandrini fanovi, koji je podržavaju i udeljuju joj komplimente, dok sa druge strane, postoje i oni kojima se njene promene ne sviđaju, pa smatraju da je sa plastičnim operacijama izuzetno preterala. 

 

 

Šta vi mislite?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Mirko

02.12.2021 20:15

Seljancica saosnovnom skolom, versus lepotica sa osnovnom skolom.

Odgovori 10 0
Zzz

03.12.2021 11:58

Lopata i bila i ostala...