UGRABITE SVOJE MESTO! Više od 80 posto karata prodato je za zajednički koncert Nine Badrić i Vlado Georgieva u Beogradu! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.12.2021

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više od 80 odsto karata prodato je za dva zajednička koncerta najvećih muzičkih zvezda regiona Nine Badrić i Vlado Georgieva koji će se održati 13. i 14. decembra u Belexpo centru u Beogradu.

UGRABITE SVOJE MESTO! Više od 80 posto karata prodato je za zajednički koncert Nine Badrić i Vlado Georgieva u Beogradu! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ

Omiljeni pop vokali u Srbiji Nina Badrić i Vlado Georgiev će od 20 časova udružiti svoje talenteve i otpevati svoje najveće hitove. 

Kako su najavili, pripremaju se brojna iznenađenja, a Nina će predstaviti i svoj nov “best off” album “Dani i godine” koji obuhvata pesme nastale u periodu od 2012. godine plus novu pesmu koja će početkom decembra biti objavljena. 

Republika

Foto: Printscreen

Vlado Georgiev

 

Ugrabite svoje mesto i kupite ulaznicu na svim prodajnim mestima Tickets.rs, po ceni od 3.500 dinara za sedenje i 2.500 dinara za stajanje. 

Republika

Foto: ST/Nebojša Mandić

Nina Badrić

 

Nina Badrić i Vlado Georgiev pojavili su se na muzičkoj sceni pre više od 20 godina i do sada su objavili više solističkih albuma, singlova i dueta sa eminentnim muzičarima. Ovo je njihov prvi zajednički nastup u Beogradu, a poslednji put su svoje raskošne glasove ukrstili na koncertu Vlado Georgieva u Herceg Novom kada je Nina iz publike izašla na binu i otpevala par pesama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
zora

01.12.2021 16:00

A Georgijev peva??? Ja sam mislila samo laje.