BUBA I DŽALA PUKLI 400.000 EVRA! Reperi otkad su ZABRANJENI U SRBIJI spali na niske grane: OVO IM JE OZBILJAN UDARAC PO DŽEPU!

Autor:

Zabava

29.11.2021

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bosanskom dvojcu, Bubi Koreliju i Džala Bratu, drastično je opala zarada od avgusta jer sada, umesto po 10 nastupa mesečno, najviše u Srbiji, imaju po dve, tri tezge po dijaspori.

BUBA I DŽALA PUKLI 400.000 EVRA! Reperi otkad su ZABRANJENI U SRBIJI spali na niske grane: OVO IM JE OZBILJAN UDARAC PO DŽEPU!

Foto: instagram.com/jalabrat

Džala i Buba

Popularnom bosanskom dvojcu koji čine reperi Jasmin Fazlić i Amar Hodžić poznatiji kao Džala Brat i Buba Koreli, koji su žarili i palili srpskom scenom, zabranjeni su u Srbiji nakon što je na njihovom nastupu prebijen nedužni tinejdžer, pa su za više od tri meseca ostali bez 400.000 evra! Kako Srpski telegraf i Republika.rs saznaju, reperi sada nastupe zakazuju većinom po Austriji i Bosni, a kako su u Srbiji imali i po četiri nastupa nedeljno, više ne zgrću na hiljade evra, koje su stavljali u džep dok su harali po srpskim diskotekama. Incident koji se desio u Nišu kada je obezbeđenje Bube i Džale brutalno napalo dečka jer je samo pokušao da pipne jednog od izvođača debelo ih je koštao, pa oni nisu kročili u našu zemlju od sredine avgusta.

Republika

Foto: printscreen

Buba i Džala izgubili silne pare

- Otkako su zabranjeni u Srbiji reperi tezgare po Crnoj Gori, Bosni i Austriji i to po jedan nedeljno, što im je, shodno rashodima koje imaju, dobar udarac po džepu. Buba i Džala su u Srbiji imali mesečno i do 10 nastupa, pa su uzimali ozbiljne pare. Radili su pesme brojnim pevačima, reklame i albume, a sa mnogima su prekinuli saradnju nakon incidenta u Nišu. Kad se sve skupi, od avgusta do danas mesečno ostaju bez oko 400.000 evra! U regionu za tezge uzimaju mnogo manje novca jer pogađaju mnogo manje honorare. Skoro su pevali za 3.000 evra u jednom klubu u Beču. Ipak su u Srbiji bili mnogo popularniji nego u regionu - priča nam izvor blizak reperima.

Republika

Foto: instagram.com/sorajavucelic

 

 

I oni ne mogu da kroče u Srbiju

Reperima Džali Bratu i Bubi Koreliju zabranjen je ulaz u Srbiju, a oni nisu jedine javne ličnosti koje ne mogu da uđu u našu zemlju. Zabranu je davno dobila i pevačica Jadranka Barjaktarović, zatim pevač Alen Muković i starleta Soraja Vučelić, mahom jer su se našli na listi bezbednosno interesantnih osoba ili su propagirali nacionalizam. Starleta Ana Korać, s druge strane, ne sme da ode u Crnu Goru zbog povezivanja s ljudima iz kriminalnog miljea.

Reperi se posle incidenta na nastupu nisu jasno ogradili od nasilnog obezbeđenja, nisu uputili ni izvinjenje porodici prebijenog pevača, pa su brojni pevači prekinuli saradnju s njima.

Republika

Foto: instagram.com

Maja Berović prekinula saradnju sa Bubom i Džalom

- Maja Berović se klela u Bubu i Džalu. Oni su joj radili nekoliko albuma, ali je prijateljstvo u međuvremenu puklo. Maja je prva osudila nasilje na njihovom nastupu rečima da je šokirana što su to dopustili. Rekla je da svako treba da snosi posledice za takvo ponašanje, a u međuvremenu je našla nove saradnike - kaže nam sagovornik.

Buba Koreli, od trenutka kada je zabranjen u našoj zemlji, svaku priliku koristi da omalovaži domaće pevače, pa je tako isprozivao Saru Jo. Koreli je rekao da je diskutabilno to kolika je zvezda Jovanovićka, a ona mu je odgovorila u svom stilu, prozivajući ga za veličinu polnog organa, o čemu su društvene mreže brujale danima.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading