PORODICA MI JE PROŠLA KROZ PAKAO ZBOG VEZE SA MILJANOM: Ivan Gavrilović šokirao izjavom, sledi kraj rijaliti ljubavi!?

Autor: MAŠA KOMATINA

Zabava

29.11.2021

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Gavrilović je za portal Republika.rs, progovorio o tome na koji način se nosi sa velikom tugom, nakon smrti svoga oca.

PORODICA MI JE PROŠLA KROZ PAKAO ZBOG VEZE SA MILJANOM: Ivan Gavrilović šokirao izjavom, sledi kraj rijaliti ljubavi!?

Foto: Republika

Ivan Gavrilović već neki izvesni period, proživljava pravu golgotu, te mu iz meseca u mesec, život priređuje nove udarce, sa kojima se i sam bori teško kako ističe. Naime, denser se pre par meseci susreo sa velikim gubitkom. Bivši takmičar "Parova", Ivan Gavrilović je sahranio oca, nakon duge i teške bolesti, a najveću podršku mu je pružala Miljana, od koje se već neko vreme ne odvaja. Pevač je za portal Republika.rs, progovorio o tome na koji način se nosi sa velikom tugom, ali sa druge strane, nije hteo mnogo da komentariše vezu sa Miljanom, zbog koje je podsetimo, dobio i šut kartu od supruge:

Foto: printscreen

Ivan je započeo vezu sa Miljanom u Parovima

- Loše sam jako, razumite me, i dalje sam u žalosti. Bio sam jako vezan za oca, jako se loše nosim sa tim gubitkom, sahranio sam ga pre samo nekoliko meseci - tvrdi Ivan, dok odnos sa Miljanom, i nije hteo mnogo da komentariše:

- Život mi je zadao više udaraca, ja i porodica smo u žalosti. Ne bih komentarisao moju vezu sa Miljanom uopšte, razumite me. Moja porodica je prošla kroz pakao zbog toga, posebno deca. Oni imaju dvadeset godina, veliki su. Nije im lako zbog svega. Dobio sam jednu veliku životnu lekciju u rijalitiju i nikad više se ne bih vratio kao učesnik - ističe popularni denser, a za kraj se dotakao i nešto vedrijih tema, te je priznao da uskoro planira veliki dolazak na scenu:

Foto: RTV Pink, S. Kojić

Ivan Gavrilović je devedesetih harao scenom

- Ja sam se bavio muzikom iz ljubavi, kao i sva velika imena, koja su nastupala devedesetih godina, i smatram da to publika oseća i zna. Nikad nisam prestao da se bavim ovom branšom jer je to moja velika strast. Moje pesme su i dalje jedne od najslušanijih. Ovi današnji umetnici ne znaju da odpevaju ni " Do, re mi, fa, so, la, si" . To je sve autotjun, žao mi je što ne postoji komisija neka, koja bi se zapravo bavila time, ko je pogodan da se bavi ovakvom vrstom posla, a ko ne. Ali siguran sam da će se i publika u jednom trenutku, opasuljiti i shvatiti ko su zapravo pravi umetnici, koji ljubav prenose na muziku. Zato ja imam i danas hitove - završava svoje izlaganje Gavrilović za portal Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Ratko

01.12.2021 09:56

naravno kad si debil