POZNATA PEVAČICA KROČILA NA SCENU ZVEZDA GRANDA, PA NAPRAVILA PRAVI HAOS: Izašla na binu bez šminke i pod kapuljačom, ŽIRI PODIVLJAO!

Autor:

Zabava

28.11.2021

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ivana Peters kročila na scenu pa napravila pravi haos.

POZNATA PEVAČICA KROČILA NA SCENU ZVEZDA GRANDA, PA NAPRAVILA PRAVI HAOS:  Izašla na binu bez šminke i pod kapuljačom, ŽIRI PODIVLJAO!

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Tokom sinoćne emisije "Zvezde Grada" Elena Milošević iz Beograda pevala je pesmu grupe Negativ, a onda je usledilo iznenađenje.

Na kraju nastupa imala je samo tri glasa a baraž je zavisio od odluke Saše Popovića.

- Nije za ispadanje, ali ideja da ti pevaš Negativ, a evo tu sedi žena koja je najbolji pop rok pevač u regionu, Ivana Peters, a ako si joj ti Ivana dala da ovo peva onda si poludela, dibidus - rekla je Marija na šta je Ivana dobacila da je ova devojka najbolje otpevala ''Zbunjenu'' od svih.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Elena Milošević 

 

- Nije veruj mi, mogu odmah da ti kažem ko je bio bolji. Pogrešno skroz - rekla je Marija. U međuvremenu, Šerifovićeva otišla je do mesta gde sedi Ivana Peters i nagovarala je da otpeva pesmu.

- Hajde Ivana, znamo da nisi našminkana i scenski obučena, ali ajde da čujemo kako se to peva - vikao je Saša.

Ivana je nakon snebivanja izašla na scenu. U početku se krila pod zaštitnom maskom, jer nije imala šminku, ali su je kolege iz žirija ohrabrile, te su svi đuskali uz njenu izvedbu.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

 

 

- Toliko dobro peva da je i mikrofon crkao - rekla je Marija Šerifović koja je bila oduševljena njenim pevanjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading