POSLEDNJIH DVA MESECA ZADESILA JE VELIKA TRAGEDIJA: Ana Bekuta IZGUBILA partnera, kumu, prijatelja i najbolju drugaricu!

Autor:

Zabava

27.11.2021

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milutin Mrkonjić, visoki funkcioner Socijalističke partije Srbije i dugogodišnji partner Ane Bekute preminuo je danas u 79. godini,a pevačica se do poslednjeg trenutka nadala da će mu biti bolje.

POSLEDNJIH DVA MESECA ZADESILA JE VELIKA TRAGEDIJA: Ana Bekuta IZGUBILA partnera, kumu, prijatelja i najbolju drugaricu!

Foto: printscreen

Mlutin i Ana bili su u skladnoj zajednici 10 godina, a njihov odnos dugo je intrigirao javnost, naročito zbog toga što je on bio oženjen kada je upoznao pevačicu.

Njih dvoje, tek posle pet godina odlučili su da ispričaju kako je izgledao njihov prvi susret.

- Jedina žena sa estrade koju nisam znao bila je Ana. Upoznali smo se na koncertu Šabana Šaulića, ona je došla i uzela mikrofon da peva. Pitao sam ko je ova žena, oni mi rekoše da je Ana Bekuta. Ja je nisam prepoznao, video sam je na televiziji ranije, ali nisam znao da tako izgleda. Ona je došla, otpevala dve pesme, ja sam platio te dve pesme, nije bila mala lova. Stavio sam ruku oko njenog struka, a ona mi je rekla: "Sklonite ruku, vi ste oženjen muškarac", a ja joj na to kažem: "Vratite mi pare onda" - ispričao je Mrkonjić u jednoj emisiji.

Republika

Foto: instagram.com

Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta

Mrka je danas izgubio bitku, a dugo vremen imao je problema sa srcem zbog čega je bio i hospitalizovan i opersan.

Ana je proteklih meseci bila veoma tužna jer se krajem septembra oprostila od dugogodišnje priajteljice Marine Tucaković. Ona je na komemoraciji povodom Marinine smrti bila i jedna od govornika.

Republika

Foto: printscreen

Merima Njegomir

Pre tri nedelje izgubila je kolegu i prijatelja Marinka Rokvića, a malo potom i kumu Merimu Njegomir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading