U DOMU NATAŠE BEKVALAC ZAVLADALA PRAZNIČNA EUFORIJA: Pevačica objavila snimak sa ćerkom, evo kako će im izgledati JELKA! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.11.2021

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nataša Bekvalac objavila je nekoliko kadrova na Instagram profilu sa ćerkom Katjom kako kite jelku.

U DOMU NATAŠE BEKVALAC ZAVLADALA PRAZNIČNA EUFORIJA: Pevačica objavila snimak sa ćerkom, evo kako će im izgledati JELKA! (FOTO)

Foto: e-stock

 

Pevačica Nataša Bekvalac odlučila je da ovaj dan iskoristi sa svojom mezimicom i sredi topli dom za predstojeće praznike. Naime, na društvenoj mreži Instagram Bekvalčeva je sa pratiocima podelila delić porodične atmosfere, među kojoj je već uveliko zavladala novogodišnja euforija. 

 

 

Nataša se sa ćerkom Katjom raspremila prostor, postavile su jelku zajedno, a onda je njoj dozvolila da okači nekoliko prvih ukrasa gde je ona želela. To je Katju mnogo raspoložilo, pa je želela čak i da poraste, kako bi što više postavila omiljene ukrase za jelku. Nataša ju je stavila na stolicu, ali je sve vreme pazila na nju, pa je usnimila Katju koliko uživa u kićenju jelke. 

 

 

Novogodšnji i božićni praznici su u porodici Bekvalac doba deo godine koji obožavaju, jer su svi na okupu, pokloni, čestitke i puno ženske priče je nešto što ih ispunjava, a definitivno da devojke znaju da uživaju. 

 

 

U nastavku teksta pogledajte kako je izgledao delić atmosfere iz Natašinog porodičnog doma sa ćerkom Katjom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading