ZAVIRITE U DOM NADEŽDE I TOME: Uživaju sa sinom Longom, a praznična euforija ih DRMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.11.2021

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadežda Biljić i Toma Panić pokazali su kako izgleda njihov porodičan dom pred predstojeće praznike.

ZAVIRITE U DOM NADEŽDE I TOME: Uživaju sa sinom Longom, a praznična euforija ih DRMA! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Da je euforija u domovima poznatih već zavladala govore činjenice da su već počeli da pokazuju njihove okićene domove, pa su tim putem krenuli i rijaliti roditelji Nadežda Biljić i Toma Panić

 

 

Podsetimo, od nedavno, Nadežda i Toma prešli su u porodičnu kuću u Svilajncu da žive sa naslednikom Longom, koji je njihov centar sveta. Nadežda i Toma odlučili su da se potpuno smire i skrase nakon burnih dešavanja tokom boravka u rijalitiju ,,Zadruga".

 

 

 

Biljićeva je na Instagram profilu objavila video zapis na kom je pokazala kako izgleda Tomim i njen porodični dom tokom predstojećih praznika. Sve je ukrašeno u raznim bojama, lampice, jelka, pokloni, ali ono što je najvažnije jeste njihov mir i spokoj koji su uspeli da pronađu nakon svega. 

Republika

Foto: instagram.com

Jelka Nadežda BIljić i Tome Panića

Jelka u porodičnom domu preplavljena je crvenim i srebrnim ukrasima, a duž cele prostorije je prostran venac koji je takođe ukrašen. Definitivno da Nadežda i Toma uživaju u ljubavi sa sinom, ali i predstojećim novogodišnjim i božićnim praznicima. 

Republika

Foto: instagram.com

Jelka Nadežda BIljić i Tome Panića

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading