KOMŠIJE TANJE SAVIĆ PROGOVORILE: Otkrili pravo lice pevačice, STRAHUJE zbog supruga Dušana, stalno je TUŽNA, ISPIJENA I BLEDA! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

27.11.2021

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika.rs portal posetilaje Smederevo, rodni grad pevačice Tanje Savić, tamo smo popričali sa njenim komšijama, koji su nam otkrile pravo lice pevačice i kako se oseća u jeku skandala sa političarem i suprugom.

KOMŠIJE TANJE SAVIĆ PROGOVORILE: Otkrili pravo lice pevačice, STRAHUJE zbog supruga Dušana, stalno je TUŽNA, ISPIJENA I BLEDA! (FOTO)

Foto: instagram.com

Tanja Savić pevačica

Pevačica Tanja Savić prethodnih nedelja našla se u jeku skandala zbog njene ljubavne afere sa gradonačelnikom Banjaluke i političarem Draškom Stanivukovićem. U celu priču umešao se i njen suprug, sa kojim više ne živi zajedno Dušan Jovančević, koji je javno najavio osvetu pevačici da će podeliti medijima kompromitujuće fotografije na kojima se vidi kako njih dvoje konzumiraju kokain. 

 

 

Možda vam to zvuči vrlo nedžentlemenski, pa smo mi odlučili da popričamo sa Tanjinim komšijama u Smederevu, koji imaju priliku da je viđaju svaki dan. Kako su komšije istakli, Tanja se prethodnih nedelja dosta promenila, a da li je to zbog toga što je uplašila njenog supruga ili joj je afera sa političarem došla glave, procenite sami. 

 

 

Izvor koji je želeo da ostane anoniman, u pitanju je jedna komšinica pevačice, otkrila je u razgovoru sa Republika.rs portal u kakvim izdanjima sve viđa Savićevu. 

 

 

- Tanja je prethodnih nedelja bila pod pritiskom javnosti, ali stvarno, bilo je baš napeto, stvarno se trudila da bude van svega toga, imala je na Instagramu lajv, objasnila je sve i demantovala sve o toj aferi. Ne znam šta da vam kažem, viđamo je ovde, voli da bude blizu dece, sve vreme koje ima usmerava ka njima, stvarno je požrtvovana majka i trudi se da im ništa ne fali. Međutim, u poslednje vreme je vrlo tmurna, ali ne da je tužna, nego kao da je preumorna, bukvalno je bleda kao duh, ispijena, javi se kada prođe pored nas, ali to bude sve onako, mlako. Kao da je uplašena za trenutnu situaciju, nije joj svejedno, umorna je od svega, izgubila je dosta kilograma zbog stresa, izbegava da se toliko eksponira u javnosti - govori izvor za Republika.rs i dodaje:

 

 

- Tanja je stvarno fina i kulturna devojka, stvarno nemam ništa loše da kažem o njoj, pričam vam ono što sam videla. Pričale smo jednom prilikom o svemu, nema ona problem da se poveri osobama, trudi se da život odvoji van medija i stvarno je drugačija u tom smeru. Nju ova situacija sada stvarno ne dotiče, prošla je stvarno i golgotu i sa Dušanom, i sve kroz šta je prošla ovo joj je sada što se kaže i lepa priča, ovo nije ništa loše. Malo strahuje zbog svega ovoga što se dešava sada sa Dušanom, to što on pokušava, stvarno ne znam zašto je ne ostavi na miru, devojka zaslužuje svu sreću ovog sveta, treba da je ostavi na miru da ona pronađe nove partnere, da joj se više ne meša u život. Ovo što priča o tome da ima snimke, jao, ljudi, mislim stvarno, pa zar to radi jedan muškarac? Sveti se ženi zato što ga je ostavila? 

Sa druge strane, komšija koji živi samo nekoliko kuća od pevačice za Republika.rs tvrdi da se pevačica plaši Dušana i da joj to stvara veliki pritsak, zbog kog je stalno tužna i neraspoložena.

Kija Kockar i Tanja Savić zaratile zbog Draška Stanivukovića!

- Najviše me je pogodio novinski naslov i priča da sam namestila gradonačelnika Banjaluke koga pre niko nije znao. Tekst zvuči kao da je neki PR nekog političara to pisao, znam kako se piše o meni kad me napadaju kolege. Ubeđena sam da je to politički namešteno, ali on mi se kleo, pa i skoro, pre neki dan, da ne stoji iza toga. Možda on i ne zna za to, možda je neko umesto njega hteo da mu popravi imidž, pa mene da okrivi - priča Kija Kockar, aludirajući na njegove političke protivnike i dodaje:

- Draško i ja jesmo u kontaktu, kao prijatelji, ali ništa preterano, ima drugih ljudi koji mi mnogo više šalju poruke.

 

 

- Nemam priliku puno da je viđam, jer me zapravo ni ne zanimaju te stvari, ja vam govorim ono što sam imao prilike da vidim. Stalno je tužna, neraspoložena, bleda, ispijena, smorena što bi mladi rekli, video sam čak i kod vas u novinama da je Dušan pretio o tim slikama, to je već sramota za njega, ali nije na meni da govorim! Jedino ko joj izmami osmeh i kada je raspoložena, to je kada je u društvu dece, oni joj bukvalno daju vetar u leđa. Nekad se javi, nekad se ne javi na ulici, kako joj svane, što se kaže, ali nije da je ona bezobrazna prema komšijama, daleko bilo. Čuo sam ja razne priče o njoj, da je ovakva, onakva, da je nadmena, zaista nije, meni je svojevremeno i pomogla, tako da ne mogu da je kudim, ali da je u nekom čudnom stanju jeste. Ne verujem da je to ovaj političar, nije on kriv za to, više mislim da je u pitanju Dušan, koji je ne ostavlja na miru - govori za Republika.rs komšija Tanje Savić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading