IMALA SAM TADA 12 GODINA: Snežana Đurišić otkrila detalje susreta sa Titom, a zbog jedne rečenice njen otac je DOBIO PREKOMANDU!

Autor:

Zabava

26.11.2021

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pevačica Snežana Đurišić može se pohvaliti dugom i uspešnom karijerom kroz koju se susretala sa brojnim uticajnim ljudima kojima je pevala, a jedan od njih bio je i Josip Broz Tito.

IMALA SAM TADA 12 GODINA: Snežana Đurišić otkrila detalje susreta sa Titom, a zbog jedne rečenice njen otac je DOBIO PREKOMANDU!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Snežana je tada imala samo 12 godina, a kako je ispričala njeni roditelji su tada bili jako ponosni na nju.

Foto: ST/N. MANDIĆ

Snežana Đurišić

 

- To je bilo 71. godine imala sam 12 godina. Pojavio se harmonikaš Toša Elezović koji je bio prijatelj Josipa Broza Tita i pitao da pevam na rođendanskoj proislavi predsednika Tita i tu je bio Zoran Leković koje je pevao na "Beogradskom proleću" i mi kao dva klinca smo dovedeni u Dom omladine. Sećam se te velike torte i pitanja koja mi je postavljao i da smo zajedno presekli tu veliku tortu - ispričala je pevačica u emisiji "A sad malo mi" i dodala:

Foto: RTS/printscreen

 

- To je posle osvanulo u svim novinama, moj otac koji je bio član partije, ne znam da li je bilo srećnijeg dana za njega od tog, mnogo je bio ponosan, a između ostalog me je pitao šta učim i ja sam mu rekla ono što je bilo istina, da učim nižu muzičku i da bih volela srednju muzičku školu, ali tada u Kraljevu nije postojala, a tata nije mogao da dobije prekomandu u Beograd. To je bilo u maju, a onda je u septembru tata ipak dobio prekomandu i mi smo otišli u Beograd i ja sam upisala školu. 

Komentari (0)

Loading