DRAMA NA SAHRANI MERIME NJEGOMIR: Ćerki se slošilo, svi se UPLAŠILI kada je počela da PADA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.11.2021

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Merima Njegomir biće danas sahranjena na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana, a njenoj ćerki se slošilo tokom opela.

DRAMA NA SAHRANI MERIME NJEGOMIR: Ćerki se slošilo, svi se UPLAŠILI kada je počela da PADA! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Tokom opela na sahrani Merime Nejgomir, koja se održava na Novom groblju, a biće sahranjena u Aleji zaslužnih građana, njenoj ćerki Ljubici je naglo pozlilo, pa su prisutni bili u strahu. 

Republika

Foto: Republika.rs

Ćerki Merime Njegomir se slošilo

 

Naime, Merima je nakon duge i teške bolesti iznenada preminula od kancera pankerasa, a na Novom groblju su se pojavile njene kolege i prijatelji koji su je ispratili na večni počinak. 

Ćerka Ljubica nije mogla da dođe do vazduha, dok se gušila u suzama, pa su morali da je polivaju vodom da se ne bi onesvestila. Na sahrani opelo je držalo četiri sveštenika, a u pozadini je pevao crkveni hor. 

 

 

Nešto ranije na komemoraciji prijatelji su držali govor za preminulu Merimu Njegomir, a reči koje su izgovarali su verovatno njenoj ćerki ozdvanjale u ušima, zbog čega joj se slošilo. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading