ĐORĐE DAVID OKRENUO LEĐA KARLEUŠI! Zbog lepih reči o Ceci me je BLOKIRALA: NIJE BILA TIMSKI IGRAČ!

Autor:

Zabava

22.11.2021

22:39

Roker Đorđe David na dolazak Svetlane Cece Ražnatović u takmičenje ''Zvezde Granda'' nije gledao blagonaklono, a sada je priznao da je mišljenje promenio.

ĐORĐE DAVID OKRENUO LEĐA KARLEUŠI! Zbog lepih reči o Ceci me je BLOKIRALA: NIJE BILA TIMSKI IGRAČ!

ST/N. PANČIĆ/ e-stock/ Časlav Vukojičić/youtube.com/MONDO PORTAL

Muzičar Đorđe David nije krio da nije zadovoljan odlukom produkcije da Svetlana Ceca Ražnatović popuni stolicu Jelene Karleuše, ipak priznaje mišljenje je promenio, a njegov odnos sa Cecom se znatno poboljšao.

- Ceca i Jelena su kao Ronaldo i Mesi. Karleuša je bila neko na svoju foru. Otišla je i pojavila se Svetlana, a ona je neko ko je doneo veću gledanost, i to u neverovatno velikom procentu. Iskreno da kažem, brinuli smo se da li će biti tako. Šta to pokazuje? Ako si majstor, ako pratiš sebe i ono što je tvoja krvna grupa i tvoj identitet, tebi narod veruje. Može da te voli ili ne, ali ti veruje. Svako je promenljiv, samo je važno ne biti dosadan - rekao je Đorđe David za Kurir, pa otkrio kako mu se Ceca čini:

youtube.com/printscreen

Đorđe David o Svetlani Ceci Ražnatović

- Ozbiljan je laf, odmah nam je ponudila svoj broj telefona i rekla da nam stoji na raspolaganju 0-24 i u vezi s takmičenjem, ali i van njega. Ušla je u našu grupu, uopšte nema problem da pita ili kaže da joj se nešto pojasni ili objasni. Mislila je da će ostati nedodirljiva i da neće podleći emociji, ali gde se barata emocijom, tu nedodirljivosti nema.

Pevač je ranije govorio da Ceca ne može da bude "srpska majka" kako je nazivaju, kao i da to njemu neće biti nikada, a sada je otkrio da li je i dalje pri istom stavu.

- Ja sam sve svoje predrasude sklonio ulaskom u Zvezde Granda, prvo kada je Jelena bila u pitanju, jer sam shvatio kakav je ona laf. Mi smo imali duplu sezonu, gde smo, hteli - ne hteli, bili emotivno vezani jedni za druge. Ja sam profesionalac, na pitanje s kim bih radije išao na večeru, rekao sam da bih pre, naravno, sa Cecom. I tu je nastao problem između nas. Koliko god da je Ceca velika zvezda, njoj je bio potreban crveni tepih za ulazak u jedan ovakav zverinjak i trebalo ga joj je dati. Karleuša nam je uvek realno falila, u smislu nije bila u grupi, nije se javljala na telefon, imala je stalno zidove i pregrade ispred sebe i zbog toga smo svi bili na nekoj distanci u odnosu prema njoj - rekao je Đorđe i dodao da smatra da Jelena Karleuša nije bila timski igrač:

youtube.com/ Zvezde Granda

Đorđe David o Jeleni Karleuši

- Nije bila timski igrač, a za razliku od nje, ja jesam, i za razliku od nje, ja sam stao iza nje sa sve četiri kad je ona imala haos u takmičenju. Tada je ona otpratila Mariju, a mi smo znali da se čujemo i nekoliko puta tokom dana, podržavao sam je, bez obzira na to da li je bila u pravu, a tada je bila u pravu. Ceca je odmah uletela u mašinu i dala se na izvol'te, ozbiljna je dama, koliko god to bilo smešno nekom s druge strane jastuka. Zbog lepih reči o Ceci, Jelena me je blokirala. Svi mi imamo svoje nesreće i svi imamo svoje detinje ponašanje, a time što me je blokirala je pokazala da joj je jako krivo i da joj je stalo do te stolice.

 

 

Komentari (0)

Loading