EVROLIGA NE PRAŠTA: Novčana kazna je već napisana!

Autor:

Sport

22.11.2021

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Panatinaikosa i Olimpijakosa žestoko su kažnjeni od strane Evrolige!

EVROLIGA NE PRAŠTA: Novčana kazna je već napisana!

Foto: Starsport

Oba tima su kažnjena od strane Evrolige, tačnije pojedinci iz njihovih redova. Kažnjeni su gazda Zelenih Dimitris Janakopulos zbog uvredljivih izjava na račun rukovodioca takmičenja, trener Panatinaikosa Dimitris Priftis zbog nepoštovanja prema sudija, a iz istog razloga je kaznu dobio i trener Olimpijakosa Jorgos Barcokas.

 - Jorgos Barcokas, prvi trener Olimpijakosa, sankcionisan je kaznom u iznosu od 4.500 evra zbog nedostatka poštovanja prema sudijskoj trojci tokom gostovanja u Istanbulu protiv Anadolu Efesa.Dimitris Priftis, prvi trener Panatinaikosa, sankcionisan je kaznom u iznosu od 3.000 evra zbog nedostatka poštovanja prema sudijskoj trojci tokom gostovanja u Minhenu protiv Bajerna.Gospodin Dimitris Janakopulos, koji je povezan sa Panatinaikosom, sankcionisan je kaznom u iznosu od 140.000 evra zbog uvredljivih izjava prema Evroligi i njenim rukovodiocima - navedeno je u saopštenju Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading