SESTRA KSENIJE KNEŽEVIĆ JE PRAVA BOMBA! Knez ima još jednu ćerku, a sličnost sa Uragankom je NEVEROVATNA! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.11.2021

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Knežević Knez pored Ksenije ima još jednu ćerku, koja je lepotica baš kao i Ksenija, Andreu.

SESTRA KSENIJE KNEŽEVIĆ JE PRAVA BOMBA! Knez ima još jednu ćerku, a sličnost sa Uragankom je NEVEROVATNA! (FOTO)

Foto: e-stock/Č. VUKOJČIĆ, youtube.com/Novo jutro

Popularni pevač Nenad Knežević Knez je otac poznate mlade pevačice, članice grupe ''Hurricane'' Ksenije Knežević. Ono što malo ko zna jeste da Knez ima još jednu ćerku, Andreu.

Andrea je malo poznata javnosti, ali na društvenim mrežama itetako primećena, te svi komentarišu kako po izgledu uopšte ne zaostaje za sestrom, te da je lepotica baš kao i Ksenija.

 

 

-Uvek sam ih podržavamo u svemu. Naravno, one znaju da budu i pomalo nestašne, kao i sva deca, ali su i veoma odgovorne. Ono što ja zahtevam od njih to je da mi se uvek jave, gde god da su i sa kime god da su. Šta god... samo da mi kažu: "Tu smo. Dobro smo". Pored toga, one imaju obaveze koje moraju da završe, tako su vaspitane. A ja sam im podrška u svemu što rade. One prate neke svoje instinkte, a ako ja na bilo koji način mogu da im pomognem, tu sam - rekao je jednom prilikom Knez, prenosi Pink.rs.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading