MERIMA NJEGOMIR ŽIVELA U NESNOSNIM BOLOVIMA PRED SMRT: Prijatelj pevačice otkrio JEZIVE detalje o njenoj smrti! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.11.2021

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Merima Njegomir borila se tri meseca sa žestokim bolovima u stomaku, a onda je izdahnula.

MERIMA NJEGOMIR ŽIVELA U NESNOSNIM BOLOVIMA PRED SMRT: Prijatelj pevačice otkrio JEZIVE detalje o njenoj smrti! (FOTO)

Foto: printscreen

Vanserijska umetnica Merima Njegomir preminula je iznenada nakon duge i teške bolesti u subotu, 20. novembra od posledica raka pankreasa u svom stanu na Vračaru. Poznato je da je pevačica pre samo tri meseca bila zdrava i niko nije ni slutio da će pasti u postelju i izdahnuti poslednji dah. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Merima Njegomir

 

Pre nego što je otkrila da je bolesna, Merima je nastupala sa grupom ,,Legende", a sada je njen dobri prijatelj Zoran Dašić Daša otkrio da sredinom avgusta zapravo ništa nije ni ukazivalo da će pevačica doživela iznenadnu smrt.

Republika

Foto: instagram.com, printscreen

Merima Njegomir i Marinko Rokvić

 

- Nas dvoje smo letos snimili pesmu "Ljubav traje", i to je njena poslednja numera. Zajedno smo je u avgustu izveli u Sokobanji pred publikom. Bila je zdrava i odlično se osećala. Sećam se da mi se posle toga požalila da je boli stomak, ali nije delovalo da je nešto ozbiljno u pitanju - priča Daša za Informer i dodaje da se sve promenilo samo mesec dana kasnije:

 

 

- Bilo mi je teško kada mi je saopštila strašne vesti, a i sama je bila šokirana. Priznala mi je da joj je trebalo tri dana da skupi hrabrost i kaže mi da je teško bolesna. Rekla je: "Otišla sam kod doktora zbog bolova u stomaku, a otkrili su mi da imam rak pankreasa." - istakao je on.

 

 

Pred Meriminu smrt, Daša je na Jutjub platformi objavio njihovu zajednički pesmu, koja se publici izuzetno dopala. Daša navodi da je upitao i Meriminu ćerku Milicu da li je u redu da pesma bude objavljena, na šta je ona istakla da će joj majka biti izuzetno srećna zbog toga, te da će se i psihički malo izdići iz celog ponora. Dan kasnije Merima je skončala svoj život. Daša dalje navodi da pred smrt pevačica nije mogla da izusti ni reč od prevelikih bolova koje je trpela sve vreme. 

 

 

- Pred kraj nismo mogli ni da pričamo telefonom jer zbog bolesti nije mogla da govori. Tada sam počeo da kontaktiram sa njenom ćerkom Milicom, koja mi je prenosila kako se Merima oseća - kaže on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading