ĆERKA MERIME NJEGOMIR SKRHANA BOLOM! Bila je čast imati je za majku, nismo svesni da je više nema: O KRAJU NIJE ŽELELA DA GOVORI!

Autor: Aleksandra IVANOVIĆ

Zabava

21.11.2021

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarna pevačica narodne muzike Merima Njegomir, preminula je nakon teške bolesti.

ĆERKA MERIME NJEGOMIR SKRHANA BOLOM! Bila je čast imati je za majku, nismo svesni da je više nema: O KRAJU NIJE ŽELELA DA GOVORI!

Foto: printscreen

Merima Njegomir

Pevačica narodne muzike, Merima Njegomir, preminula je juče nakon teške bolesti. Naime, nedavno je otkriveno da pevačica boluje od karcinoma i da je u teškom stanju, a uz nju su do samog kraja bila njena deca. Merimina ćerka, Ljubica Njegomir se sada oglasila za portal Republika.rs i progovorila o poslednjim danima majke.

- Nas četvoro dece smo poslednja dva meseca bili uz majku. Njoj je to puno značilo, a i nama je. Bila je velika čast i privilegija imati Merimu za majku, ona je bila naš stub i oslonac čitavih naših života. Bila je centar naše porodice uvek. Nije imala poslednju želju jer mi o kraju nikada nismo pričali... Nismo verovali da će kraj da dođe tako brzo. Borila se i o kraju nikada nije želela da govori - rekla je ćerka Merime Njegomir i dodala:

Republika

Foto: Facebook.com

Merima Njegomir i ćerka Ljubica Njegomir pre nekoliko godina

- Toliko ljudi nas je pozvalo, i pružilo nam podršku, i koje poznajemo i koje ne poznajemo. Tek sada smo nekako shvatili koliko je naša majka bila voljena, požrtovana i cenjena, koliko je ljudima bila draga. Moram da kažem da nismo svesni da je više nema, ne možemo da prihvatimo... Svi smo i dalje u šoku, sve se desilo odjednom - rekla je Ljubica Njegomir za Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading