ĆERKA MERIME NJEGOMIR LJUBICA OBJAVILA POTRESNE REČI ZA MAJKU: 11 dana pred SMRT proslavile su rođendan, a onda je zauvek zaspala! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.11.2021

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre 11 dana Merima Njegomir proslavila je svoj rođendan, a njena ćerka Ljubica Njegomir priredila joj je nesvakidašnje iznenađenje, pa joj se zahvalila na životu koji joj je podarila.

ĆERKA MERIME NJEGOMIR LJUBICA OBJAVILA POTRESNE REČI ZA MAJKU: 11 dana pred SMRT proslavile su rođendan, a onda je zauvek zaspala! (FOTO)

Foto: Facebook.com

 

Pevačica Merima Njegomir skončala je svoj život u ranim jutarnjim satima nakon duge i teške bolesti, a mnoge njene kolege i dalje ne veruju u ovu tužnu informaciju. Merima je nedavno smeštena u bolnicu, a mnogi njeni prijatelji su verovali da će uspeti da pobedi bolest i da će se vratiti kući živa i zdrava. 

Međutim, sudbina se poigrala sa njenim životom, a kako više nije mogla da se drži, pevačica je izdahnula. Pre samo 11 dana Merima je proslavila svoj rođendan, a njena ćerka Ljubica Njegomir podelila je divne trenutke sa majkom koje je napravila. 

Republika

Foto: Imstagram/merimanjegomirofficiall

Merima Njegomir preminula

 

Na Fejsbuk profilu Ljubica je objavila fotografiju na kojoj je Merima trudnasa drugom ćerkom, a pored nje stoji starija. 

- Ovo smo ti i ja 6 dana pre nego što si rodila Sonju. Da nije bilo tebe ne bi bilo ni mene, ni nje. Hvala ti na ovom životu mama. Srećan ti rođendan - napisala je Ljubica, pa dodala:

Republika

Foto: Facebook.com

Ćerka Merime Nejgomir

- Mamin rođendan - napisala je iz fotografiju na kojoj su okupljene sestre i majka. 

Republika

Foto: Facebook.com

Ćerka Merime Nejgomir proslavile rođendan

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading