DODIKOVA ĆERKA OPLELA PO STANIVUKOVIĆU! Bolje mu je da se piše da je sa Tanjom, nego da je GEJ!

Autor: Melina GVERO

Zabava

20.11.2021

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok svi bruje o romansi gradonačelnika Banja Luke i folkerke Tanje Savić, ćerka Milorada Dodika, Gorica Dodik tvrdi da je sve laž i šokira dovođenjem u pitanje političarevu seksualnu orijentaciju.

DODIKOVA ĆERKA OPLELA PO STANIVUKOVIĆU! Bolje mu je da se piše da je sa Tanjom, nego da je GEJ!

Foto: Tanjug/printsreen

Dok javnost danima bruji o vezi pevačice Tanje Savić i političara iz Republike Srpske Draška Stanivukovića, ćerka njegovog najljućeg rivala Milorada Dodika Gorica Dodik udarila je na muškost gradonačelnika Banjaluke. Naime, ona je komentarisala reči Draškove bake Gospave, koja se javno suprotstavila njegovoj vezi s pevačicom, zgrožena što ona Savićevoj spočitava brak i decu, poručivši joj da je bolje da joj i takva bude snaja od istine o njenom unuku, aludirajući na to da Stanivuković zapravo preferira muškarce, što nije prvi put da Dodikova podseća na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Društvene mreže

Gorica Dodik osula po Drašku Stanivukoviću

Pošto je Draškova baba Gospava za medije izjavila da ona ne bi volela da je njen unuk u vezi s pevačicom koja je udata i ima dvoje dece i da treba da nađe neku koja je mlađa i koja će mu roditi decu Gorica se ostrvila na Stanivukoviće.

- Draga, bako, ja sam žena koja je imala brak i dvoje dece u tom braku, sada sam opet srećna i rodila sam još dvoje žive i zdrave dece. Žao mi je što, kao žena, na to ovako gledate i, ne brinite, ovo lažu, ali bolje da je o Tanji nego da pišu istinu - navela je Dodikova ćerka na Tviteru, a potom i u komentarima nastavila prepisku o Draškovoj seksualnoj orijentaciji:

- Mene ne zanima ničiji privatan život i seksualna orijentacija, ima stvari s kojima se ne slažem, što ne znači da sam u pravu. Podržavam svakoga ko stane jasno i glasno iza toga što voli, ovo što on radi je sramota, jadno je to da plaćaš da prave od tebe nešto što nisi.

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

 

 

Oglasila se i Kija

Pobednica "Zadruge 1" Kristina Kija Kockar letos je takođe povezivana s Draškom Stanivukovićem, a nakon što su uslikani zajedno navode o romansi nisu želeli da potvrde. Kija je nedavno kupila luksuznu nekretninu u Turskoj, a pošto se pročulo da joj je prvi komšija navodno princ, ona se našalila na taj račun, pa se setila i gradonačelnika Banjaluke.

- Kad nisam gradonačelnica, biću princeza!

Dodikova naslednica je i ranije spekulisala o Stanivukovićevom seksualnom opredeljenju, te je jednom prilikom na Tviteru komentarisala česte objave vezane za Draška u srpskim medijima:

- Mediji u Srbiji su se zasitili njihovih starleta, sad im je senzacija ova naša Barbika (tako su ga od milja zvali u školi)... Vozio se autobusom... Igrao se autićima... Šta će tek biti kad završi fakultet.

S druge strane, Stanivuković njene navode nije javno komentarisao, ali je izneo stav i za bosansku TV Fejs poručio da svako ima pravo na sve vrste opredeljenja, ali dok je on na čelu tog grada, gej-parada neće biti organizovana.

Republika

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Draško Stanivuković zabranio gej paradu

- Neka svako radi što u dubini sebe oseća. Svako ima pravo na sve vrste opredeljenja. Mislim da je jedna gej-parada u Sarajevu dovoljna za čitavu zemlju. Mislim da je to sasvim dovoljno. Ovde ima dovoljno gej-parada. Mislim da nema potrebe u Banjaluci - rekao je Stanivuković tada i dodao:

- Smatram da niko u Banjaluci nije ugrožen po bilo kojoj opredeljenosti. Ako neko želi da izrazi takvu vrstu stava, do Sarajeva je tri sata i svake godine ima ovde. Ima u Beogradu, evo, i u Sarajevu. To neće biti za vreme mog mandata u Banjaluci, a na konstataciju da će biti, ako mu narede, on je poručio: "Hajde da vidimo ko će organizovati u Banjaluci!"

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading