ISTINA O KAPITALU POKOJNE MARINE TUCAKOVIĆ: Evo šta će se desili sa njenim NASLEDSTVOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.11.2021

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Tucaković iza sebe ostavila brojne hitove, a sada je njen sin Milan Laća Radulović otkrio šta će se desiti sa njenim nasledstvom.

ISTINA O KAPITALU POKOJNE MARINE TUCAKOVIĆ: Evo šta će se desili sa njenim NASLEDSTVOM! (FOTO)

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

 

Milan Laća Radulović nakon majčine smrti potpuno se povukao iz javnosti, a sada je prvi put za medije otvorio dušu i otkrio sve ono što je zanimalo poštovaoce lika i dela Marine Tucaković. Naime, tokom intervjua za medije, Laća je obelodanio i šta će se desiti sa nasledstvom pokojne Marine, pa odgovorom šokirao sve. 

 

 

Podsetimo, Marina Tucaković preminula je nakon duge i teške bolesti, kao i od posledica koronavirusa. Marina je sahranjena 29. septembra 2021. godine na Novom groblju pored njenog pokojnog sina Miloša Radulovića. Marinina poslednja želja bila je da bude sahranjena pored sina, što joj je porodica i ispunila. 

 

 

Nakon sahrane, Laća je poručio da će tek 40. dana nakon progovoriti o svesci koju je Marina ostavila za sobom, a u kojoj se kriju mnoge tajne estrade, kao i koliko joj duguju novca. Međutim, Laća još uvek nije odlučio da obelodani sve stranice iz Marinine sveske, osim nekoliko poslednjih stihova i pesama koje je ona napisala pre smrti. 

Sada je Laća otkrio šta će se desiti sa Marininim nasledstvom. 

 

 

- Marina neće imati naslednika, ali je utrla put mnogima. Ona je etablirala profesiju tekstopisac. Dugo nisam bio siguran da li sam dovoljno dobar u tom poslu, a postojalo je i pitanje da li želim da se njime bavim. Studirao sam televizijsku režiju, ali sam najbolji kada pišem, a reč je moje oružje. Sigurno je da ću pisati, pisati, pisati, a šta - videćemo. Ne želim da se vezujem samo za muziku. Svojevremeno sam počeo da zajedno sa drugaricom pišem roman, i to na engleskom, jer, ne znam zašto, loše pišem prozu. S druge strane, nema šanse da na engleskom napišem tekst za pesmu. Sada sam na srpskom počeo nešto drugo, neku malu trilogiju, za koju verujem da će biti interesantna. Dao sam sebi rok da je završim do kraja godine - rekao je Laća za Hello magazin.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading