NISU U DOBRIM ODNOSIMA? Vesna Zmijanac PROGOVORILA o Relji Popoviću, a onda spomenula INCIDENT na aerodromu!

Autor:

Zabava

17.11.2021

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob Vesne Zmijanac i Relje Popovića tema je od kada su se na beogradskom aerodromu pojavili prvo Vesna, a potom i Nikolija i Relja, koji su leteli istim letom, ali su se ponašali kao da se ne poznaju.

NISU U DOBRIM ODNOSIMA? Vesna Zmijanac PROGOVORILA o Relji Popoviću, a onda spomenula INCIDENT na aerodromu!

Foto: ST/V. LUKIĆ, E-Stock

Vesna Zmijanac konačno se oglasila i otkrila šta se zapravo desilo tog dana.

Situacija koja se odigrala na aerodromu "Nikola Tesla" kada su se Vesna Zmijanac i njena ćerka i zet neobično ponašali "podgrejala" je sumnje o sukobu Vesne Zmijanac i Relje Popovića. Kako bi stala na kraj nagađanjima, pevačica se oglasila i otkrila istinu o svom odnosu sa Nikolijom i Reljom.

Republika

Foto: Instagram.com

Relja i Nikolija

 

- U avionu smo potpuno sedeli drugačije - ja sam bila na početku, oni na kraju. Nisu mi pomogli oko stvari, jer sam imala samo jedno koferče, ima točkiće, ne treba niko da mi pomaže za to. Na aerodromu me je čekala drugarica, a oni su išli taksijem, njih je četvoro bilo, menadžer, di džej...- rekla je Vesna za "Telegraf Jetset".

 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Vesna Zmijanac

 

- Na aerodromu u Cirihu smo sve vreme bili zajedno, pričali smo šta smo imali. Mi moramo da spavamo zajedno da bi mislili da je sve u redu? Naravno da smo u dobrim odnosima, da je sve u redu. Kako može da bude da ne bude nešto u redu? - rekla je Vesna i otkrila da uživa u društvu svojih unučica.

- Unuka mi je mnogo slatka, preslatka je, to je babina lutka. Čuvam je kad god mogu, juče su bili kod mene, onda ju je baba ljuljala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading