NE DA JOJ MIRA: Muž Tanje Savić udara na njen MORAL, POSLAĆU MU NAŠ INTIMNI SNIMAK!

Autor:

Zabava

15.11.2021

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muž Tanje Savić se oglasio i iznova udario na svoju još uvek zaskonitu suprugu Tanju Savić.

NE DA JOJ MIRA: Muž Tanje Savić udara na njen MORAL, POSLAĆU MU NAŠ INTIMNI SNIMAK!

Foto: ST/D. Kadić, A. Nalbantjan,Tanjug/S. Aćimović

Kako ljubavni trougao između pevačice Tanje Savić, njenog dečka Draška Stanivukovića i muža Dušana Jovančevića nikako da se zatvori, pevačicin muž je odlučio da žestoko udari na gradonačelnika Banjaluke. Ovoga puta, direktno iz Australije političaru nudi da ga nauči kako da vodi ljubav sa njegovom još uvek zakonitom suprugom.

Foto: Youtube printscreen Rtv Pink, Draško Stanivuković

Tanja Savić u vezi sa gradonačelnikom Banjaluke

- Jadni su oboje, pogotovo on. Tek će da vidi kojoj kategoriji pripada ona. Vreme će da pokaže kakva je to veza sa tim Draškom. Znate kako se to kaže na engleskom Rebound. On je samo za nju zabava. Poslaću Drašku snimke moje i Tanjine intimne, pa neka malo nauču od mene - poručio je Tanjin muž za Kurir.

Tako da se rat između Tanje i njenog muža kako stvari stoje neće skoro završiti.

Podsetimo, poznata pevačica Tanja Savić uplovila u vezu sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, koja je izazvala burnu reakciju javnosti, a najviše njenog još uvek zakonitog supruga Dejana Jovančevića.

Republika

Foto: instagram.com/tanja_savic_private

Tanja Savić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zora

16.11.2021 09:15

LJubomoran majmun koji nemoze da svari da ima boljih od njega pa ce uraditi sve da joj unisti zivot. To sto ce deca naj vise ispastati u toj aferi ga ne dodiruje.Dokaz da nije nikakav otac. Onaj pravi bi otklonio sve sumnje o majci da deca ne nose posledice prilikom odrastanja.