NAKON OČEVE SMRTI, NIKOLA ROKVIĆ NAPUSTIO KUĆU: Evo gde se nalazi pevač, ne može da se pomiri da ga je Marinko NAPUSTIO! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.11.2021

18:56

Marinko Rokvić napustio je svet nakon duge i teške bolesti, a njegov sin Nikola Rokvić mir je pronašao u manastiru.

NAKON OČEVE SMRTI, NIKOLA ROKVIĆ NAPUSTIO KUĆU: Evo gde se nalazi pevač, ne može da se pomiri da ga je Marinko NAPUSTIO! (FOTO)

ST/P. DIVAC

Pevač Marinko Rokvić nakon duge i teške bolesti iznenada je preminuo 6. novembra, a prošlog četvrtka sahranjen je na Novom bežanijskom groblju.

Marinko je iza sebe ostavio dva sina Marka i Nikolu, koje je dobio tokom braka sa njegovom udovicom Slavicom Rokvić, kao i vanbračnog sina Darija, koji se nije pojavio na očevoj sahrani, jer živi u Kanadi sa svojom porodicom. 

 

 

Posle Marinkove sahrane njegova snajke Bojana i Sara su se potresnim rečima oprostile od njihovog svekra, a sada je odlučio da progovori i njegov sin Nikola. Nakon što mu je otac preminuo, Nikola je spas i duševni mir pronašao u crkvi i manastiru. On je na Instagram profilu objavio fotografiju iz manastira, a potom se zahvalio svima koji upućuju reči podrške i saosećanja u najtežim trenucima. 

printscreen

Nikola Rokvić, Marko Rokvić i Slavica Rokvić

 

- Hvala svim dragim ljudima što ste uz nas u najtežim životnim trenucima, mnogo znači, sve bih vas zagrlio i izljubio! Bog vas blagoslovio!  - napisao je Nikola. 

U komentarima su se nizale reči podrške, ljubavi i saosećanja za porodicu Rokvić. 

 

 

Komentari (0)

Loading