KOMEMORACIJA MARINKU ROKVIĆU U RADIO BEOGRADU: Pevaču je to bila druga KUĆA, veliki broj muzičkih zapisa ostavio je upravo njoj!

Autor:

Zabava

10.11.2021

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač narodne muzike Marinko Rokvić preminuo je u subotu u 68. godini nakon duge i teške borbe s rakom pankreasa, a kako Srpski telegraf saznaje, hrabro se držao do samog kraja, pa je krišom plakao od bolova da ne bi sekirao najmilije. Rokvić je, uprkos zdravstvenim problemima, bio vitalan, a s bolešću se hrabro borio uz pomoć doktora i podrške porodice.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Marinko Rokvić

 

Komemoracija povodom smrti legende narodne muzike Marinka Rokvića  biće održana u četvrtak 11. novembra 2021. godine u 11 časova u Kamenoj sali radio Beograda.

Za Marinka, radio Beograd je bio druga kuća, koju je uvek stavljao ispred svih. Veliki broj trajnih snimaka i muzičkih zapisa ostavio je upravo radio Beogradu.

Sahrana Marinka Rokvića obaviće se u četvrtak, 11. novembra sa početkom opela u 14:30 u crkvi Sv. Apostola Tome na Novom bežanijskom groblju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading