NADA OBRIĆ SPREMNA NA SUSRET SA MARINKOM ROKVIĆEM! Ubrzo ću za njim, umorila sam se!

Autor:

Zabava

10.11.2021

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nada Obrić ne krije tugu zbog gubitka prijatelja i kolege, a sada je otkrila i kako je primila vest o smrti Marinka Rokvića, te priznala da oseća da će se uskoro sresti.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Nada Obrić o Marinku Rokviću

Smrt pevača Marinka Rokvića pogodila je mnoge, pored porodice, prijatelji i kolege ne mogu da se pomire sa preranom smrću legendarnog pevača. Bliska koleginica i prijateljica preminulog pevača jeste Nada Obrić koja ne može da se oporavi nakon vesti da je izgubila još jednog prijatelja, te navodi da se poslednji put sa njim čula u septemrbu kada nije mogla ni da nasluti da će doći do ovakve tragedije, te da je verovala da će Marinko biti taj koji će doći na njenu sahranu, ali i da će se njih dvoje uskoro sastati.

– Ja sam bila tamo gde sad odlazi Marinko. Vratila sam se, ne znam kako… A tamo je toliko lepo da ne postoje ljudske reči koje bi to objasnile. Da je meni bilo žao što sam se vratila. On je tamo među anđelima, sigurna sam. Neću moći zbog situacije da mu odem na sahranu, ali sam sigurna da ću ubrzo za njim i da će me on tamo sačekati. Umorila sam se od svega… – izjavila je u suzama Nada Obrić, prenosi Puls online, pa dodala da je Marinko pre svega bio dobar čovek:

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Nada Obrić teško prihvatila vest o smrti Marinka Rokvića

– To je kolega sa kojim sam mnogo radila i koga sam baš mnogo volela i poštovala. To je jedan, pre svega dobar čovek, veliki gospodin… Kad god sam čula da treba da radim sa njim, beskrajno bih se obradovala. Nažalost i sama sam u nekoj situaciji i očekivala sam da će on meni doći na sahranu. 

Pevačica kaže da je bila toliko šokirana vešću da nije želela da prihvati istinu, te da je prestala da pali telefon.

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Nada Obrić tužna zbog smrti Marinka Rokvića

– Šta se dešava? Hoće li da prestane ova crna godina? Ne uključujem telefon do šest sati da ne bih čula nešto ovako. Daće Bog da se prekine ovo crnilo oko nas – rekla je Nada Obrić, pa dodala:

– Uopšte neću da prihvatim ovo. Neću. Ne mogu. On je otišao kod anđela, a nama ostavio njegovu muziku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading