JOVANA JEREMIĆ UMALO IZBACILA "TATINOG SINA" IZ STUDIJA! Izbegnut skandal na TV Pink"! KELJANOVIĆ SE JEDVA IZVUKAO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.11.2021

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić Nikola Keljanović Kelja, svima poznatiji kao “Ćaletov sin”, nedavno je ponovo dospeo u žižu javnosti kada je priznao da je on pozvao na masovno skidanje albanskih zastava sa bandera na više lokacija u Beogradu.

Foto: Printskrin

Nikola Keljanović je rekao da ipak nije "tatin sin"

 

Međutim, on je i od ranije poznat javnosti i to po tome što na društvenim mrežama promoviše bahatost, rasipništvo i poroke.

Nikola Keljanović je gostovao u “Novom jutru” kod Jovane Jeremić, gde je prokomentarisao svoje ponašanje i skupoceni način života.

- Sam sam zaradio novac i kupio sebi auto. To ovi što su nezadovoljni svojim životom govore kako mi je to tata obezbedio. Vide da neki klinac ima 22 godine, ima kola, pare i onda im je najlakše da prihvate to tako što će reći “e to mu ćale kupio”. Jer im je nelogično da je neko tako mlad zaradio pare, ali je kod mene to tako - tvrdi on, a na pitanje Jovane Jeremić da li je on zaista tatin sin, odgovorio je:

- Ne, nisam tatin sin - rekao je.

Na to mu je voditeljka rekla da je dobro što je tako, pošto tatine sinove ne voli i u suprotnom bi ga izbacila iz studija.

- Ja volim muškarce koji su sami napravili svoj novac, jer oni znaju da poštuju svoje žene. Oni koji su dobili pare od mame i tate, oni ne poštuju žene, to sam ja zaključila i videla do sada - rekla je Jovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Gasa

07.11.2021 17:48

Mrtva trka ko je nebitniji. Ona ili on.

Odgovori 54 5
Beli

08.11.2021 07:17

Kako je glupa i narcisoidna ova zena!!!

Odgovori 17 1
Joooj

08.11.2021 11:22

Kakvo odvratni likovi . Odvratna emisija odvratni ljudi. Ala ce to narod da pomlati usranim motkama i vrati svoju slobodu. Ovo je zlo i trovacnica. Ovo sve treba pomlatiti a bice i skoro...

el schabanny

11.09.2023 12:18

Pravda za Keljku!!! Ko je kriv Jovani sto nema taki auto......