INDI PROGOVORILA O DEPRESIJI: Operacija mi je promenila život! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.11.2021

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Indira Indi Aradinović progovorila o svojoj borbi sa kilogramima i otkrila koliko joj je to uticalo na život.

Republika

Foto: Republika.rs

Indira Indi Aradinović o operaciji želuca

Pevačica Indira Indi Aradinović mnoge je oduševila svojom promenom izgleda, od linije koju je ponovo dovela do savršenstva, te mnoge podseća na period kada se pojavila na estradnoj sceni, do boje kose zbog koje je sada ima epitet vatrene žene.

Indi je za Republika.rs govorila o svojoj borbi sa kilogramima, unutrašnjim borbama, depresiji, ali i životu koji sada vodi. 

Aradinovićeva ne krije da joj je najveća želja bila da povrati svoj izgled sa početka karijere, te je posavetovala sve žene koje se bore sa kilogramima:

- Ja sam prošla nekoliko faza skidanja kilograma, kretala ispočetka i dokazalo se da je hirurgija u mom slučaju bila najbolji potez. To je sve od čoveka do čoveka, ne mogu da pričam u jednom pravcu, zavisi od osobe, mogućnosti. Možda neko misli da nije dovoljno jak da isprati to sam, a toliko je jak. Ja sam neko ko je skidao više od 25 kilograma treningom, zdravom ishranom, bez hemija, sagorevača masti... Ali sam ja sklona velikim transformacijama i zaista neko ko je u tom momentu psihički jako pala i tada je hirurgija za mene bila najbolje rešenje - iskrena je pevačica, a onda je otkrila i da li je upadala u depresije:

Republika

Foto: Republika.rs

Indira Indi Aradinović o svom izgledu

- Ne, jednostavno bila sam depresivna kada sam shvatila da neću više tako, kada sam donela odluku da idem na operaciju. Depresivna sam bila malo pre toga, jer zašto se ne dešava nešto. Zašto Indira ne kreneš na trening, izbaciš slatkiše, gazirano? I onda sam bila ljuta na sebe, a depresivna sam bila zbog mog lošeg stanja zdravstvenog, ne zbog izgleda. Ja sam sebi i drugima bila lepa i sa viškom, ispostavilo se da sam se*s bomba i sa viškom i sa manje kilograma, dobro mi stoji i jedno i drugo. Žena je lepa na svaki način i kako ona to nosi. Žene ne treba da budu u depresiji i nesrećne što su sa viškom kilograma, samo jako držanje i samopouzdanje treba da imaju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading