PRIČALO SE DA GA JE OSTAVILA NA CEDILU, A OVO JE ISTINA: Rada Manojlović progovorila o bratu! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.11.2021

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Rada Manojlović skoro nikada se ne oglašava za medije kako bi demantovala neka pisanja o njom, ali ovaj put je morala da otkrije istinu o odnosu sa bratom Nenadom Manojlovićem.

Foto: instagram.com

Rada Manojlović i Nenad Manojlović

 

Nenad Manojlović na estradnom nebu pojavio se kao dobar pevač, a dodatno se pisalo o njemu kada je otkriveno da je on zapravo brat pevačice Rade Manojlović, nakon čega je postao regionalno popularan. 

Dosta se spekulisalo o odnosu Rade Manojlović i njenog brata Nenada Majlovića, koji se takođe bavi muzikom. Ono što se šuškalo jeste da pevačica Rada nije želela da pomogne svom bratu Nenadu da bi se vinuo u estradno nebo. 

Ovih dana se dosta pisalo u medijima o tome da je Manojlovićeva bila drska prema pratu, a kako se nikada nije oglašavala kako bi demantovala neke natpise, ovaj put je napravila izuzetak, pa je na Tviteru objavila status u kom je objasnila šta se dešava. 

Foto: instagram.com

Rada Manojlović o Nenadu Manojloviću

 

- Dragi moji, vi znate da skoro nikada ništa ne demantujem, ali ovakve stvari zaista ne mogu da dozvolim. Ovo je jedna velika neistina, a to može da vam potvrdi i sam Nenad. Oglašavam se samo zato što znam da ovo mnogo ljudi čita, pa ne želim da se širi ova, pre svega ružna priča - napisala je Rada koja retko demantuje tekstove o sebi.

Komentari (1)

Loading