ROMANA PANIĆ PONOVO UHVAĆENA U AKCIJI: Pevačica nakon skandala sa BANKOMATOM, uhvaćena da radi OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.10.2021

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Romana Panić otišla je na jezero, kako bi iskoristila lepo vreme i odmorila od haosa u gradu.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Romana Panić u emisiji

 

Pevačica Romana Panić nakon nekoliko burnih meseci koje je imala unazad, napokon je odlučila da ode na odmor. Naime, Romana je na svom Instagram profilu obavestila svoje pratioce koliko zna i na koji način da uživa, da bi joj svako mogao pozavideti. 

Panićeva je odlučila da lepo vreme iskoristi na jahti, i to na Vlasinskom jezeru. Pevačica je svima pokazala da zna da uživa i van domašaja bankomata, a sada je krenula da opustošti jezerom pecanjem. 

Romana je nedavno prvi put javno progovorila o njenom skandalu sa bankomatom, o čemu su domaći, ali i inostrani mediji brujali nedeljama. 

- Ljudi očekuju nešto drugo pa kada me vide onda se razoružaju, to u stvari ništa nije bilo, ti si super. Naravno, ja se preporodila. Ja sam uvek ista! Kroz godine životnog iskustva i karijere, kad vratim godine unazad, ja shvatim da sam ista - priča Romana.

Mogu reći da jesam! Bilo je dilema, povukla sam se sa scene, napravuila sam pauzu, htela sam da se ostvarim kao roditelj i mislila sam da je vreme da sve pogledam iz nekog drugog ugla, tako da mi je ta pauza prijala. Izvagala sam stvari, videla sam gde sam, šta sam i idemo dalje - rekla je Romana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dera

31.10.2021 17:30

Lako je njoj da peca kad ima jake udice.

Odgovori 13 1
Dragana

31.10.2021 21:26

Da I'ma prst obraza povukla bi se u selo iz kog je izmilila...a I novinari bi joj trebali okrenut ledja.U nesto ovakvom treba deca da se ugledaju.Dotakli smo dno,kao drustvo u celini.

Odgovori 25 5