SEVE, ŠTA TO RADIŠ? Severina uhvaćena sa Filipom u AKCIJI, pevačica se blamira za medalju! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.10.2021

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Severina se ponovo slikala sa Filipom Miletić, a tom prilikom muzički producent je imao zanimljivu poruku!

Republika

Foto: instagram.com

Severina i Filip Miletić u vezi

 

Pevačica Severina Vučković već mesecima unazad javnost provocira njenim potezima, izjavama i blamiranjem po društvenim mrežama. Jedan od takvih poteza joj je svakako je njena nova objava na Instagramu i to ni manje, ni više nego sa njenim po svemu sudeći novim emotivnim partnerom. 

Sada je već svima jasno da je u pitanju Filip Miletić, inače pevačicin producent nekoliko godina unazad. Filip se prethodnih meseci ne odvaja od Severine, što je izazvalo razne spekulacije u javnosti. Naime, njih dvoje su poslednjih meseci sve češće i češće viđeni u javnosti zajedno, a išli su i na letovanja, zbog čega su počele spekulacije da između njih dvoje je nešto više od prijateljstva. 

Republika

Foto: Printscreen/Instagram

Severina i Filip Miletić na moru

 

Severina je sada ponovo šokirala javnost, pa je objavila fotografiju šta radi sa Filipom u muzičkom studiju. Iako je potpuno zaboravila na svoju karijeru i trenutno se bavi kako da zagorča život ocu njenog deteta Milanu Popoviću, Severina je predstavila pratiocima da navodno radi na novim pesmama.

- Vikend u prirodi - napisao je Filip na storiju. 

Republika

Foto: instagram.com

Severina i Filip Miletić

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading