NEBO ZA NEBOM PLAČE! Niggor ne može da prežali TRAGIČNU smrt prijatelja: GODINA DVADESET I DRUGA, OSEĆA SE I DALJE TUGA! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.10.2021

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je godišnjica smrti Nebojše Saveljića Neba, koji je poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, 1999. godine, a Igor Lazić Niggor kao i uvek, rasplakao je mnoge objavom na društvenim mrežama.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/niggorlegalazić

Nebojša Saveljić Nebo godišnjica smrti

31.oktobra 1999. godine, došlo je do stravične saobraćajne nesreće na magistralnom putu Podgorica-Cetinje kada je poginuo pevač popularne grupe ''Montenigers'', Nebojša Saveljić Nebo u 28. godini.

Naime, automobil u kom se nalazio Saveljić je zbog neprilagođene brzine prešlo na surpotnu stranu, udarilo u stenu i od siline udarca se prevrnulo i sletelo u jarak, a pored pevača, poginulo je još dvoje ljudi, dok je jedna devojka teško povređena.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

''Montenigers'' grupa je nestala smrću Neba

Njegov tadašnji kolega, prijatelj, drug i član grupe, Igor Lazić, poznatiji kao Niggor, ostao je bez jednog od najboljih prijatelja, sa Nebom je nestala i grupa, a Igor je nastavio samostalnu muzičku karijeru, ipak, neretko se seti svog tragično nastradalog prijatelja i u danima koji nije ovaj, a na današnji posebno, sa tugom i setom. Tako se i ovog puta Lazić oglasio na svom Instagram profilu i sve podsetio na prerano ugašeni život pevača kog su svi voleli i kog se svi i dan danas sećaju.

- Godina dvadset druga, osjeća se i dalje tuga, nebo za Nebom plače, čujem ga, sve jače i jače. Nebojša Saveljić-Nebo 31.10 1999-31.10.2021. - napisao je Igor na svojoj društvenoj mreži i mnoge rasplakao.

Podsetimo, nakon što je Nebo izgubio život, Igor Lazić je snimio pesmu ''Ne brže od života''.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading