OD OVIH REČI NEĆE JOJ BITI DOBRO! Nakon što ju je Kija nazvala ljubavnicom, oglasila se Luna i brutalno OPLELA po suparnici!

Autor:

Zabava

30.10.2021

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je od "Zadruge 1", u kojoj je pevač Sloba Radanović prevario tadašnju suprugu Kiju sa Lunom, prošlo tri godine, izgleda da Kija i dalje ima loše mišljenje prema Luni, te je u jednom intervju-u žestoko oplela po Luni, što mlada pevačica nije mogla da prećuti, pa se tim povodom oglasila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Luna i Kija su dugo na ratnoj nozi

Kija Kockar nedavno je pred pripadnicima sedme sile još jednom potkačila rijaliti učesnicu Lunu Đogani, a ona jednostavno nije mogla da prećuti, te se tim povodom oglasila i otrkila šta zaista misli o suparnici.

Iako je od "Zadruge 1", u kojoj je pevač Sloba Radanović prevario tadašnju suprugu Kiju sa Lunom, prošlo tri godine, a o njihovom rivalitetu ni danas ne prestaje da se priča.

- Čula sam da će Luna izbaciti album kad i ja. Ja nemam veto ni na čiji album, ako neko želi može da izbaci i na isti dan. Mi nemamo nikakvih dodirnih tačaka. Ne mogu suparnice da budu ljubavnica i žena, ipak. To su potpuno različite stvari. Molim vas, svi, budite solidarni, makar oko tih termina - rekla je pre nekoliko dana Kija, a sada je Luna upitana da prokomentariše njene reči - rekla je Kija u jednom intervju.

Foto: printscreen/Magazin In/youtube.com

Luna se oglasila

- Čula sam šta je rekla. Ja ću poslednji put da pričam na temu nje i više neću, baš zato što je ona na takav način prokomentarisala. Šta god da kažem biće pogrešno i mnogo mi je žao što ljudi uvek gledaju loše u svemu. Oni se uvek vraćaju na loše, hoće da vide loše i misle da je sve loše oko njih. Krivo mi je zbog toga i ne želim više uopšte da se vraćam na tu priču. Baš sam želela da kažem zaista kako se osećam, a opet je ispalo totalno pogrešno - izjavila je Luna ovim povodom za portal Srbija Danas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Vuk

30.10.2021 11:59

Izazov: - Rasturiti Lunin brak bar na nekoliko dana da oseti bolo kakav je Kija osećala mesecima.

Odgovori 43 15
Nera

31.10.2021 21:31

@Vuk - Dobar brak, treća osoba ne moze da rasturii, Sama jw rekla da se zbog Lune nije razvela, sta je Kijina mama bila njenom ocu, ljubavnicaa..??

Odgovori 7 12
Živojin

30.10.2021 13:58

Preljubnica treba da se pokrije preko glave i da ćuti. Kako bi se ona sada osećala da joj neko rasturi brak i odvede muža? Šta bi tada kazala?

Odgovori 40 13
Vladimir

31.10.2021 10:22

Lunjara Fuj treba da se zatvori u stan bez terase i samo kroz prozor da izviruje.

Odgovori 24 7