OVO JE ISTINA O NJIHOVOM BRAKU! Isplivala NIKAD viđena PRIVATNA fotografija Marine i Fute! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.10.2021

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova objava Marine i Fute je samo jedan od dokaza u nizu, da su njih dvoje imali skladan brak pun poverenja, poštovanja i tolerancije.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Marina i Futa

Marina Tucaković, tekstopisac najvećih hitova, preminula je 19. septembra posle duge borbe sa teškom bolešću. Zbog njenog odlaska neutešni su ostali suprug Aleksandar Futa Radulović i sin Milan Laća Radulović, ali i brojne kolege koje je vinula u zvezdano nebo.

Futa joj je čitavog života bio velika podrška u svemu što radi, a na Instagram stranici koja neguje i čuva od zaborava značajna imena našeg javnog sveta pojavila se fotografija iz mladosti čuvene kantautorke i njenog partnera. Naime, na pomenutoj fotografiji, Marina ljubi Futu u obraz, a on je raširio osmeh od uveta do uveta.

 

Podsetimo, Tucakovićeva je sa Aleksandrom dobila sina Miloša i Milana, a njen stariji sin je preminuo 2008. godine, a gubitak naslednika, Marina je teško podnela. Nekoliko godina kasnije, ona je smogla snage i napisala čuvenu pesmu "Mišo moj" koju je otpevala Ana Nikolić, a posvetila ju je svom preminulom sinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Peki

30.10.2021 11:13

Baš su bili lep par.