LAĆI SE UREZALA TUGA NA LICU: Marinin sin UTUČEN se pojavio na majčinom grobu! (VIDEO)

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

29.10.2021

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Laća Radulović pojavio se na pomenu njegove preminule majke Marine Tucaković!

Republika

Foto: Republika.rs, E-Stock

Milan Laća Radulović na pomenu Marine Tucaković

 

Na pomen 40 dana od smrti Marine Tucaković prijatelji su stigli na Novo groblje kako bi odali počast njihovoj voljenoj. U jednom trenutku su se pojavila Marinina porodica suprug Aleksandar Futa Radulović i sin Milan Laća Radulović, koji nisu krili tugu na licu. 

Milan Laća Radulović nakon Marinine sahrane dao je reč da će tek 40 dana nakon smrti njegove majke otvoriti svesku koju je ostavila za sobom, a kojoj se kriju mnoge tajne estrade. 

Republika

Foto: Republika.rs

Pomen Marini Tucaković

 

Međutim, nakon toga, on nije davao izjave za medije, ali je nekoliko puta pravio pomak na njegovom Instagram nalogu, te je menjao boje profilne slike. Prvo je bila crna slika, što je označavala tugu i crninu, potom je bila plava boja, a sada je pojavila žuta profilna. 

Laća je sa ocem Futom stigao na groblje, a prijatelji i ostali bližnji sa sveštenikom su se pomolili za Marinin spokoj i večni život. 

Republika

Foto: Republika.rs

Pomen Marini Tucaković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading