EMOTIVNE SCENE NA NOVOM GROBLJU! Kuma i Marinin najveći prijatelj došli u CRNINI da odaju počast, prizor LOMI srce! (FOTO/ VIDEO)

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

29.10.2021

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina je sahranjena na Novom groblju, a njena poslednja želja je bila da bude ispraćena na večni počinak pored njenog sina Miloša Radulovića, za kojim je patila ceo život, a na današnji pomen su pristigli njeni najbliži, ali i dugogodišnji prijatelji kuma Marija i Goran Stojićević.

Republika

Foto: Republika.rs

Pomen Marine Tucaković

Tačno na današnji dan navršava se 40 dana od smrti Marine Tucaković. Slavni tekstopisac umrla je 19. septembra u 67. godini, nakon duge i teške bolesti, ali i od posledica korona virusa. Marina je sahranjena na Novom groblju, a njena poslednja želja je bila da bude ispraćena na večni počinak pored njenog sina Miloša Radulovića, za kojim je patila ceo život. 

Kako se očekivalo, danas se održava 40 dana na Novom groblju, gde je Marina i sahranjena, a kojem će prisustvovati članovi najbliže porodice, u prvi mah pristigli su najbliži članovi porodice, ali i kuma Marijana Petrović , koja je između ostalog, bila i njena najbolja prijateljica, kuma koja je nakon saznanja da je slavna kantautorka izgubila bitku, pala u očaj, a danas se na pomenu pojavila u crnini, kako bi odala počast Marini. Pored kume, takođe je pristigao i Marinina najveća podrška Goran Stojićević, koji je bio vidno lošeg i depresivnog raspoloženja.

Foto: Republika.rs

Kuma u crnini došla da oda počast

Podsetimo, samu sahranu obeležio je navodni skandal, kada je Laća napravio neprijatnu scenu pored groba i oterao Cecu Ražnatović, Milana Kalinića i Sašu Matića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading