MILOŠ BIKOVIĆ PROGOVORIO O TRAGEDIJI SA SNIMANJA FILMA: Puška mu je OTKINULA prst! (VIDEO)

Autor: Republika

Zabava

26.10.2021

19:10

Glumac MIloš Biković govorio je na konferenciji za novinare koja je održana povodom premijere filma ''Južni vetar 2: Ubrzanje'' o nesrećama koje su moguće i koje se dešavaju na snimanjima filmova i serija.

e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Miloš Biković o nesreći na snimanju filma ''Rđa''

Glumac Miloš Biković danas je bio na konferenciji za novinare održanoj povodom premijere filma "Južni vetar 2: Ubrzanje". Osim što je govorio o ulozi koju tumači, Petra Maraša i nadogranji lika u drugom delu filma, govorio je i o greškama koje se događaju na snimanjima filmova i serije, te otkrio da li je nekada imao iskustvo da se u cevi oružja kojim rukuje nalazi bojeva municija, kao što je to u slučaju Aleka Boldvina, koji potresa javnost već danima unazad.

Republika.rs

Miloš Biković o oružju na snimanjima filmova i serija

- Nikada se bojeva municija ne koristi na snimanju, ne postoji jednostavno razloga za to. Mene su učili da pre takvih scena sam proverim pištolj, okvir, cev... Nažalost svašta se dešava na snimanju. Jednom našem oružaru, čoveku koji je proveravao oružje za nas desilo se da mu puška otkine prst jer nije bila pripremljena. Da je otišla u ruke nekom drugom, to bi bio propust oružara, ali se to desilo njemu - rekao je Biković.

 

Komentari (0)

Loading