NADICA ZELJKOVIĆ PROGOVORILA O ODLASKU U MANASTIR ZBOG CRNE MAGIJE: Kijina majka otkrila ISTINU! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

25.10.2021

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda Nadica Zeljković oglasila se za potal Republik.rs i otkrila istinu o tome da li je zaista vodila ćerku Kristinu Kiju Kockar u manastir zbog njenih košmara.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, e-stock

Nadica Zeljković o Kiji Kockar i manastiru

 

Kao bomba odjeknula je vest da je pobednica ,,Zadruga 4" Nadica Zeljković i majka pevačice Kristine Kije Kockar vodila svoju ćerku po manastirima u periodu kada je imala veliki košmare. Naime, kako su mediji saznali Nadica se svaki dan molila uz posebne molitve za mir svoje ćerke Kije, koja je imala mnogo košmara.

Nadica se sve do sada nije oglašavala za medije, pa smo mi odlučili da proverimo da li su ova pisanja medija zapravo istina. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nadica Zeljković Zadruga 4

 

Kontaktirali smo Nadicu, a ona je odgovorila na naše pozive. Nije bila najbolje raspoložena za komentarisanje ove teme, ali nam je otkrila da li je istina da je svoju ćerku Kiju vodila u manastir. 

- Sva ta pisanja nisu istina, ne bih to da komentarišem, svašta se piše, ali to za Kiju nije istina - izjavila je Nadica za Republika.rs. 

Kija Kockar traži spas kod proročice!

Pevačica Kristina Kija Kockar se putem društvenih mreža obratila za pomoć proročici Dei koja se predstavlja kao vidovnjakinja i duhovni vođa, a svojim klijentima nudi usluge prizivanja anđela koje usmerava direktno na njih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zona sumraka (@zona.sumraka)

 

U opisu video zapisa u kom vidovnjakinja izvlači karte pomoću kojih "priziva anđele" i "usmerava ih na one kojima su potrebni" stoji da će anđeo stići samo do onih koji se budu prijavili ili napisali u komentaru "amin". 

Republika

Foto: printskrin/instagram

Kija Kockar traži pomoć od proročice

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Anđela

25.10.2021 15:17

Romi Gagi i Anabela Djogani bacili romsku magiju na Kiju i Slobu.

Odgovori 20 4
Nataša

07.12.2021 08:31

@Anđela - Andjela bre, ti nisi normalna, idi bre psihologu.